O Joe Manganiello έγραψε ένα βιβλίο 40 σελίδων για να δείξει στη Sofia Vergara πόσο την αγαπά

O Joe Manganiello έγραψε ένα βιβλίο 40 σελίδων για να δείξει στη Sofia Vergara πόσο την αγαπά Facebook Twitter
1

O Joe Manganiello είναι πολύ ερωτευμένος με την σύζυγό του Sofia Vergara και ευκαιρίας δοθείσης δεν διστάζει να το δηλώνει και δημοσίως. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2014, όπως θυμάται ο ίδιος, όταν έμαθε τυχαία πως η Sofia είχε χωρίσει από την προηγούμενη σχέση της, τον Nick Loeb, οπότε ήταν ξανά ελεύθερη. «Βρήκα το τηλέφωνό της από τον Jesse Tyler Ferguson και πέταξα μέχρι τη Νέα Ορλεάνη για να της ζητήσω να βγούμε ραντεβού», λέει ο Joe.

Η πρόταση γάμου ήρθε έξι μήνες αργότερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, και οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν στο Πάλμ Μπιτς στις 21 Νοεμβρίου 2015. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι Matt Bomer, Julie Bowen, Jenna Dwan-Tatum, Ed O'Neill, Paul Ruebens, Arnold Schwarzenegger, Channing Tatum και Reese Witherspoon.

Όπως λέει σε συνέντευξή του ο Joe, εξ' αρχής ένιωσαν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους. «Η Sofia κι εγώ ανέκαθεν βάζαμε σε προτεραιότητα ο ένας την ευημερία του άλλου και κάπως έτσι κατάλαβα πως είναι η μοναδική», λέει ο ίδιος. Όσο για το πιο ρομαντικό πράγμα που έκανε ποτέ για εκείνη, αποκαλύπτει πως ήταν το ότι της έχει γράψει βιβλίο. «Της έγραψα βιβλίο σαν δώρο για την πρώτη μας επέτειο. Είχε θέμα το πώς γνωριστήκαμε -και τον δεσμό μας επίσης- και ήταν περίπου 40 σελίδες», αποκαλύπτει. «Αγαπώ την γυναίκα μου πάρα πολύ», προσθέτει. 

Οι δυο τους πολύ συχνά καυγαδίζουν αλλά, όπως λέει, δεν κρατάει πολύ. «Την καλύτερη συμβουλή για τις γυναίκες μου την έδωσε ένας καλός φίλος. Μου είπε, "Προτιμάς να έχεις δίκιο ή να είσαι ευτυχισμένος;". Διαλέγω κάθε φορά το "ευτυχισμένος"», λέει ο Joe Manganiello. 

* Με πληροφορίες από eonline & Cosmopolitan

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια