Ο Eminem σταμάτησε εισβολέα που μπήκε χαράματα στο σαλόνι του

Ο Eminem σταμάτησε εισβολέα που μπήκε χαράματα στο σαλόνι του Facebook Twitter
EPA
0

Ο πασίγνωστος ράπερ Eminem κατάφερε να σταματήσει έναν εισβολέα που είχε μπει χαράματα στο σπίτι του, πολύ πριν έρθει η ασφάλεια του για να τον βοηθήσει. 

Εκπρόσωπος του μουσικού επιβεβαίωσε το περιστατικό στο BBC. Ο Eminem ξύπνησε ξαφνικά μέσα στην νύχτα από τον συναγερμό του σπιτιού του στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Θορυβημένος κινήθηκε στο εσωτερικό της έπαυλής του και εντόπισε έναν άγνωστό σε αυτόν άνδρα, μέσα στο σαλόνι. Ο φρουρός που είχε βάρδια εκείνη την ώρα άργησε να αντιδράσει και ο ράπερ αναγκάστηκε να τον σταματήσει μόνος του. 

Τελικά ο άνδρας της εταιρείας security έφτασε λίγο αργότερα ενώ ακολούθησε η αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο αλλά μόλις σήμερα έγινε γνωστό και ο ύποπτος παραμένει υπό κράτηση. 

Ο εισβολέας μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού ενώ ο φρουρός του Eminem βρισκόταν στην πρόσοψη του ακινήτου. Ο ράπερ, κατά κόσμον Μάρσαλ Μάδερς, τινάχτηκε από τον ύπνο του και κατάφερε να «περιορίσει» τον δράστη, του οποίου τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί άλλες λεπτομέρειες στην δημοσιότητα. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους 2022

Πολιτισμός / 25 χρόνια κλείνει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

Σε μια χρονιά που φέρνει στο φως σοκαριστικά συμβάντα κακοποίησης παιδιών και εφήβων, οι ταινίες αυτής της θεματολογίας δικαιώνουν τις διαχρονικές επιλογές του φεστιβάλ.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ