Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ υποβλήθηκε ξανά σε επέμβαση καρδιάς- «Νιώθω φανταστικά»

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ υποβλήθηκε ξανά σε επέμβαση καρδιάς- «Νιώθω φανταστικά» Facebook Twitter
0

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε, μέσω των social media, ότι υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση καρδιάς αλλά διαβεβαίωσε ότι νιώθει «φανταστικά».

Ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες του τόσο από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όσο και από τις βόλτες του στο Κλίβελαντ αφού ήδη έχει αρχίσει να περπατά ξανά.

«Χάρη στην ομάδα στην Κλινική Κλίβελαντ, έχω μια νέα αορτική βαλβίδα, μαζί με την νέα πνευμονική βαλβίδα μου από την προηγούμενη επέμβαση. Νιώθω φανταστικά και ήδη περπατάω στους δρόμους του Κλίβελαντ, απολαμβάνοντας τα εκπληκτικά αγάλματά σας. Ευχαριστώ κάθε γιατρό και νοσηλευτή στην ομάδα μου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σβαρτσενέγκερ.


Ο 73χρονος είχε εκ γενετής πρόβλημα στην καρδιά. Το 2018 υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, για την αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ THE WEEK 783

Πολιτισμός / 18 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (22-28/9/2023)

Οι Villagers of Ioannina City ανηφορίζουν στον Λυκαβηττό, η μεγάλη αναδρομική έκθεση έργων του Γιώργου Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες της και το πρώτο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταφθάνει στην Αθήνα.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ