Ο 89χρονος Έκλεστοουν θα γίνει ξανά πατέρας- Το πρώην αφεντικό της F1 περιμένει τον πρώτο γιο

Ο 89χρονος Έκλεστοουν θα γίνει ξανά πατέρας- Το πρώην αφεντικό της F1 περιμένει τον πρώτο γιο Facebook Twitter
Ο Έκλεστοουν με τη σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδί (Πηγή φωτό EPA)
1

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, το πρώην αφεντικό της Formula 1, θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά, στα 89 του χρόνια.

Ο Έκλεστοουν, που είναι ήδη προπάππους, περιμένει την «άφιξη» του πρώτου του γιου, καθώς η 44χρονη σύζυγός του Φαμπιάνα Φλόσι είναι έγκυος, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Blick.

«Ναι, αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι», είπε στην εφημερίδα ο δισεκατομμυριούχος, που έχει απομονωθεί στη φάρμα του κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας λόγω κορωνοϊού. «Ελπίζω ότι θα μάθει να παίζει τάβλι σύντομα», πρόσθεσε. «Όπως όλοι οι γονείς, έχουμε μόνο μια ευχή: να γεννηθεί υγιής. Ελπίζουμε ότι ποτέ δεν θα εκφράσει πρόθεση να κάνει κάτι σχετικό με την F1», είπε από την πλευρά της η Φλόσι, που παντρεύτηκε τον Έκλεστοουν το 2012.

Ο Έκλεστοουν έχει ήδη τρεις κόρες, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο. Τη μεγαλύτερη κόρη του, την 65χρονη Ντέμπορα, την απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του, την Άιβι Μπάμφορντ, με την οποία χώρισε τη δεκαετία του '60.

Τις άλλες δύο κόρες του, την 35χρονη Ταμάρα και την 31χρονη Πέτρα τις απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, την Σλάβικα Ράντιτς. Υπήρξε παντρεμένος επί 24 χρόνια με το μοντέλο από την Κροατία, ενώ πήραν διαζύγιο το 2009. Τρία χρόνια αργότερα, ανακοίνωσε ότι παντρεύεται την Φλόσι, η οποία ήταν τότε αντιπρόεδρος μάρκετινγκ του βραζιλιάνικου Γκραν πρι.

Τον Οκτώβριο ο Μπέρνι Έκλεστοουν θα γίνει 90 χρονών. Αλλά δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως η ηλικία είναι ζήτημα. «Δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα στο να είσαι 89 και 29 χρονών. Έχεις τα ίδια προβλήματα υποθέτω. Είναι εντάξει», δήλωσε στο PA.

Με πληροφορίες από Times, CNN

 


Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια