Νεκρός ο Μπράντλεϊ Γουέλς - Ο ηθοποιός του Τrainspotting 2 πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Νεκρός ο Μπράντλεϊ Γουέλς - Ο ηθοποιός του Τrainspotting 2 πυροβολήθηκε στο κεφάλι Facebook Twitter
1

Ο ηθοποιός Μπράντλεϊ Γουέλς δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι στη Σκωτία, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά μμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γουέλς δολοφονήθηκε στο Εδιμβούργο την Τετάρτη. Η αστυνομία δήλωσε ότι αξιωματικοί κλήθηκαν στην οδό Τσέστερ στο δυτικό άκρο της πόλης γύρω στις 20:00 και βρήκαν έναν άνδρα με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι. Ο Γουέλς πέθανε προτού προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία της Σκωτίας δήλωσε: «Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να ερευνούν την περιοχή για να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα».

Ο Γουέλς, 42 ετών, πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και τον Γιούεν Μπρέμνερ στο T2 Trainspotting. Στο φιλμ ερμήνευσε το ρόλο του Ντόιλ, ενός μέλους συμμορίας.

Νεκρός ο Μπράντλεϊ Γουέλς - Ο ηθοποιός του Τrainspotting 2 πυροβολήθηκε στο κεφάλι Facebook Twitter

Ο ηθοποιός ήταν στενός φίλος του συγγραφέα Ίρβιν Γουέλς και πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας.

Πολλά ήταν τα μηνύματα στα social media για τον θάνατο του Γουέλς. Όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο με λαμπρό χαρακτήρα που συνέβαλε πολλά στην κοινωνία χάρη στη φιλανθρωπική του δουλειά και το γυμναστήριο πυγμαχίας.

Κανείς δεν έχει δώσει στοιχεία που να οδηγούν στους λόγους που έγινε στόχος. 

Η δολοφονία του η οποία για την ώρα είναι ανεξιχνίαστη έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Πολιτισμός / Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την πανώλη του Ιουστινιανού, την αρχαιότερη καταγεγραμμένη πανδημία στον κόσμο, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
THE LIFO TEAM
Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM