Η ηθοποιός της σειράς «Glee», Νάγια Ριβέρα, «έδωσε αρκετή ενέργεια» για να σώσει τον γιο της «αλλά όχι αρκετή για να σώσει τον εαυτό της», λένε οι αρχές, που εντόπισαν χτες νεκρή την άτυχη γυναίκα σε λίμνη της Καλιφόρνια.

 

Η Naya Rivera χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να σώσει τον 4χρονο γιο της πριν πεθάνει, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα. «Συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να πάει τον γιο της πίσω στο σκάφος, αλλά όχι αρκετή για να σωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σερίφης.

 

Η σορός της ηθοποιού εντοπίστηκε τη Δευτέρα το πρωί στη λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια, ανέφεραν οι αρχές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

 

Νεκρή η ηθοποιός του Glee, Νάγια Ριβέρα - «Πάλεψε για να σώσει τον γιο της»
EPA

 

Η Ριβέρα και ο γιος της νοίκιασαν μια βάρκα στη λίμνη Πίρου την περασμένη Τετάρτη. Το παιδί είπε στους διασώστες ότι βούτηξαν με την μητέρα του στο νερό για να κολυμπήσουν, αλλά εκείνη δεν επέστρεψε στη βάρκα. Μάλιστα, ο 4χρονος κατέθεσε ότι στη συνέχεια κοίταξε πίσω και την είδε να εξαφανίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού.


Το παιδί βρέθηκε να κοιμάται εξαντλημένο στη βάρκα. Ένα σωσίβιο βρέθηκε μέσα στη βάρκα, ενώ το δεύτερο σωσίβιο το φορούσε ο 4χρονος. 

 

Νεκρή η ηθοποιός του Glee, Νάγια Ριβέρα - «Πάλεψε για να σώσει τον γιο της»
EPA


Η 33χρονη Ριβέρα αναζητούνταν από την Τετάρτη. Η σορός της βρέθηκε στη βορειοανατολική περιοχή της λίμνης, όπου το νερό έχει βάθος 20 μέτρα. Ο σερίφης είπε ότι οι αρχές είναι βέβαιες ότι το πτώμα που βρέθηκε ήταν της ηθοποιού, αλλά η σορός θα μεταφερθεί στο Γραφείο της Κομητείας για ταυτοποίηση.

 

Η Νάγια Ριβέρα έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Glee», στην οποία εμφανιζόταν από το 2009 έως το 2015. Παλιότερα είχε κάνει guest εμφανίσεις σε αρκετές σειρές, μεταξύ των οποίων οι «The Fresh Prince of Bel-Air», «Family Matters» και «Baywatch». Είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο «Royal Family» του CΒS σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών.

 

Με πληροφορίες από CNN