Νεκρή η ηθοποιός του Glee, Νάγια Ριβέρα - «Πάλεψε για να σώσει τον γιο της»

Νεκρή η ηθοποιός του Glee, Νάγια Ριβέρα - «Πάλεψε για να σώσει τον γιο της» Facebook Twitter
EPA
0

Η ηθοποιός της σειράς «Glee», Νάγια Ριβέρα, «έδωσε αρκετή ενέργεια» για να σώσει τον γιο της «αλλά όχι αρκετή για να σώσει τον εαυτό της», λένε οι αρχές, που εντόπισαν χτες νεκρή την άτυχη γυναίκα σε λίμνη της Καλιφόρνια.

Η Naya Rivera χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να σώσει τον 4χρονο γιο της πριν πεθάνει, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα. «Συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να πάει τον γιο της πίσω στο σκάφος, αλλά όχι αρκετή για να σωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σερίφης.

Η σορός της ηθοποιού εντοπίστηκε τη Δευτέρα το πρωί στη λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια, ανέφεραν οι αρχές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Νεκρή η ηθοποιός του Glee, Νάγια Ριβέρα - «Πάλεψε για να σώσει τον γιο της» Facebook Twitter
EPA

Η Ριβέρα και ο γιος της νοίκιασαν μια βάρκα στη λίμνη Πίρου την περασμένη Τετάρτη. Το παιδί είπε στους διασώστες ότι βούτηξαν με την μητέρα του στο νερό για να κολυμπήσουν, αλλά εκείνη δεν επέστρεψε στη βάρκα. Μάλιστα, ο 4χρονος κατέθεσε ότι στη συνέχεια κοίταξε πίσω και την είδε να εξαφανίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού.


Το παιδί βρέθηκε να κοιμάται εξαντλημένο στη βάρκα. Ένα σωσίβιο βρέθηκε μέσα στη βάρκα, ενώ το δεύτερο σωσίβιο το φορούσε ο 4χρονος. 

Νεκρή η ηθοποιός του Glee, Νάγια Ριβέρα - «Πάλεψε για να σώσει τον γιο της» Facebook Twitter
EPA


Η 33χρονη Ριβέρα αναζητούνταν από την Τετάρτη. Η σορός της βρέθηκε στη βορειοανατολική περιοχή της λίμνης, όπου το νερό έχει βάθος 20 μέτρα. Ο σερίφης είπε ότι οι αρχές είναι βέβαιες ότι το πτώμα που βρέθηκε ήταν της ηθοποιού, αλλά η σορός θα μεταφερθεί στο Γραφείο της Κομητείας για ταυτοποίηση.

Η Νάγια Ριβέρα έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Glee», στην οποία εμφανιζόταν από το 2009 έως το 2015. Παλιότερα είχε κάνει guest εμφανίσεις σε αρκετές σειρές, μεταξύ των οποίων οι «The Fresh Prince of Bel-Air», «Family Matters» και «Baywatch». Είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο «Royal Family» του CΒS σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών.

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM