Νεκρή βρέθηκε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σόνκα Ντουκουρέ που έπαιξε στην ταινία «Έλβις»

Νεκρή βρέθηκε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σόνκα Ντουκουρέ που έπαιξε στην ταινία «Έλβις» Facebook Twitter
0

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σόνκα Ντουκουρέ - η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη βιογραφική ταινία «Έλβις» υποδυόμενη την «Μπιγκ Μάμα» Θόρντον - βρέθηκε σήμερα νεκρή στο σπίτι της στο Νάσβιλ του Τενεσί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ένα από τα παιδιά της 44χρονης την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και έτρεξε σε γειτονικό σπίτι ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Νάσβιλ, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια και φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Ο δήμαρχος του Νάσβιλ, ο Τζον Κούπερ, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο Twitter τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσης, σημειώνοντας πως είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Φρισκ στην πόλη που αποκαλούσε «σπίτι» της εδώ και πολλά χρόνια.

Η συμμετοχή της Σόνκα Ντουκουρέ στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν για τον «βασιλιά του ροκ εν ρολ» Έλβις Πρίσλεϊ ήταν το πρώτο σημαντικό κινηματογραφικό της εγχείρημα.

Νεκρή βρέθηκε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σόνκα Ντουκουρέ που έπαιξε στην ταινία «Έλβις» Facebook Twitter
Στην ταινία «Elvis»
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM