Το Ναυτικό των ΗΠΑ ανακάλεσε τον τιμητικό τίτλο του Μπιλ Κόσμπι

Το Ναυτικό των ΗΠΑ ανακάλεσε τον τιμητικό τίτλο του Μπιλ Κόσμπι Facebook Twitter
0

Το Ναυτικό των ΗΠΑ ανακάλεσε τον τιμητικό τίτλο που είχε απονείμει στον ηθοποιό και κωμικό Bill Cosby, αντιδρώντας στις πολλαπλές καταγγελίες για βιασμό που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από 26 γυναίκες εις βάρος του.

Η επίσημη δήλωση του Πενταγώνου είναι «το ναυτικό πήρε αυτή την απόφαση επειδή οι καταγγελίες εναντίον στον κύριο Cosby είναι πολύ σοβαρές και είναι σε σύγκρουση με τις βασικές αξίες του Ναυτικού όπως είναι η τιμή, το θάρρος και η αφοσίωση.»

Το Ναυτικό απένειμε τον τιμητικό τίτλο το 2011. Ο Cosby υπηρέτησε το 1956 σε ναυτικό νοσοκομείο πριν αποχωρήσει το 1960 με τον τίτλο του υπαξιωματικού.

Οι πολλαπλές κατηγορίες είχαν επίσης ως αποτέλεσμα την ακύρωση τηλεοπτικών εμφανίσεων και stand up, όπως και μιας τηλεοπτικής σειράς που θα είχε τον Bill Cosby σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ