Να πώς αντέδρασε η Άσλεϊ Γκράχαμ στο σόου της Victoria's Secret και την παντελή απουσία plus-size μοντέλων

Να πώς αντέδρασε η Άσλεϊ Γκράχαμ στο σόου της Victoria's Secret και την παντελή απουσία plus-size μοντέλων Facebook Twitter
0

Η Άσλεϊ Γκράχαμ κατηγόρησε ευθέως την εταιρία Victoria's Secret για έλλειψη διαφορετικότητας καταγγέλλοντας την παντελή απουσία plus-size μοντέλων στις επιδείξεις της. 

Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, το διάσημο μοντέλο με αφορμή το ετήσιο σόου που φέτος πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη, δημοσίευσε μια «πειραγμένη» φωτογραφία της σε υποτιθέμενο catwalk της Victoria's Secret. Σε αυτήν απεικονίζεται να περπατά στην πασαρέλα φορώντας εσώρουχα και στην πλάτη της φτερά, όπως εκείνα που φορούν οι «Άγγελοι» της Victoria's Secret. Το ποστ συμπλήρωσε με το hashtag #thickthighssavelives [σ.σ. τα παχιά μπούτια σώζουν ζωές].

Got my wings! ???? .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις


Τα μοντέλα της διάσημης εταιρίας εσωρούχων είναι κατά κανόνα τα πιο καλλίγραμμα στην βιομηχανία της μόδας, κάτι που έχει προκαλέσει κατά καιρούς έντονες αντιδράσεις καθώς θεωρείται πως έτσι προωθείται λανθασμένα ένα μη ρεαλιστικό πρότυπο για τον σωματότυπο των γυναικών. 

Η ανάρτηση της Άσλεϊ Γκράχαμ συγκέντρωσε δεκάδες θετικά σχόλια από χρήστες που χαιρέτισαν την κίνησή της και κατήγγειλαν με τη σειρά τους την απουσία γυναικών με σώματα όλων των μεγεθών στις επιδείξεις εσωρούχων. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM