My Big Fat Greek Wedding 3: Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα- Επιστρέφει η οικογένεια Πορτοκάλος

My Big Fat Greek Wedding 3: Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα - Επιστρέφει η οικογένεια Πορτοκάλος Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Το «My Big Fat Greek Wedding 3» με την Τούλα και τη διάσημη οικογένεια Πορτοκάλος έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η αφίσα της ταινίας «My Big Fat Greek Wedding 3» (Γάμος αλά Ελληνικά 3» κυκλοφόρησε από την Focus Features με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Κέρκυρας, εκεί δηλαδή που έγιναν τα περισσότερα γυρίσματα. Η αφίσα δείχνει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι και οκτώ από τα αγαπημένα πρόσωπα της «οικογένειας».

Η Ρίτα Γουίλσον μοιράστηκε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram την επίσημη αφίσα της ταινίας, κάτι που αναδημοσίευσε η δημιουργός Νία Βαρντάλος. «Όπα! Η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη. Η Νία Βαρντάλος που έγραψε και αυτή τη φορά και σκηνοθέτησε καθώς και ολόκληρο το καστ επιστρέφει για το «My Big Fat Greek Wedding 3» στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου!», έγραψε στη λεζάντα η παραγωγός.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «η οικογένεια Πορτοκάλος ταξιδεύει στην Ελλάδα για ένα συγκινητικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι γεμάτο αγάπη και ανατροπές». Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν, Τζόι Φατόνε ενώ προστέθηκαν νέα πρόσωπα, όπως ο Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» με προϋπολογισμό μόλις 5 εκατ. δολάρια που κυκλοφόρησε το 2002, σημείωσε εισπράξεις ρεκόρ και χάρισε στη Νία Βαρντάλος μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM