Μετά την Kinsey Wolanski του Champions League, εισέβαλε σε γήπεδο και η πεθερά της

Μετά την Kinsey Wolanski του Champions League, εισέβαλε σε γήπεδο και η πεθερά της Facebook Twitter
0

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα από τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ καθώς μια μελαχρινή γυναίκα προσπάθησε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο φορώντας ένα προκλητικό μαγιό, όπως είχε κάνει η Kinsey Wolanski στον τελικό του Champions League.

Όπως έγινε γνωστό, η 47χρονη γυναίκα δεν είναι απλώς κάποια που θέλησε να μιμηθεί την νεαρή ξανθιά σύντροφο του Vitaly Zdorovetskiy, Youtuber με σάιτ ερωτικού περιεχομένου, αλλά η μητέρα του.


Η Elena Zdorovetskiy επιχείρησε να εισβάλει την Κυριακή στο γήπεδο όπου διεξαγόταν ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ μεταξύ Αγγλίας και Νέας Ζηλανδίας αλλά οι άντρες της ασφάλειας κατάφεραν να την σταματήσουν εγκαίρως. Ωστόσο τα στιγμιότυπα από την απόπειρά της πρόλαβαν να γίνουν viral, κυρίως λόγω της σχέσης της με τον Zdorovetskiy.

 

Το συμβάν σχολίασαν γεμάτη υπερηφάνεια τόσο ο γιος της όσο και η σύντροφός του, που κατάφερε να γίνει παγκοσμίως διάσημη μετά το τελικό του Champions League, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο -και κυρίως εντελώς δωρεάν- το σάιτ ερωτικού περιεχομένου. Να σημειωθεί πως και Vitaly Zdorovetskiy έχει εισβάλει επίσης σε αγώνες, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει την ίδια αίσθηση.

Η 47χρονη Elena Zdorovetskiy δηλώνει μοντέλο και στο προφίλ της στο Instagram μετρά περισσότερους από 118.000 followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A good life is a collection of happy moments ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Felt cute might delete later☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

How to have a beach body: 1. Have a body. 2. Go to the beach. ???‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Z. (@zdlena) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ