Μελάνια Τραμπ: «Δε δίνω δεκάρα για τη Vogue» - Νέες αποκαλύψεις για την πρώην Πρώτη Κυρία

Μελάνια Τραμπ: «Δε δίνω δεκάρα για τη Vogue» - Νέες αποκαλύψεις για την πρώην Πρώτη Κυρία Facebook Twitter
EPA/Chris Kleponis / POOL
0

Η Στέφανι Γουόλκοφ, πρώην βοηθός και φίλη της Μελάνια Τραμπ, αποκάλυψε  νέα ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ τους που δείχνει ότι η πρώην Πρώτη Κυρία δεν ενδιαφερόταν για την απουσία της από περιοδικά μόδας. 

Οι νέες αποκαλύψεις της Γουόλκοφ έρχονται λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε στο Twitter για το γεγονός πως η σύζυγός του δεν φιλοξενήθηκε ποτέ στο εξώφυλλο κανενός περιοδικού στη διάρκεια της θητείας του στο Λευκό Οίκο. 

Στη διάρκεια συνέντευξης στο CNN, η Γουόλκοφ αποκάλυψε ένα ηχογραφημένο απόσπασμα μιας συνομιλίας της με τη Μελάνια Τραμπ, την άνοιξη του 2018. «Χαίρομαι που η Vogue μού ζήτησε να κάνει ένα προφίλ μου. Προφίλ; Στο διάολο το προφίλ σας. Δεν το χρειάζομαι. Και μετά επέστρεψαν, κάπου δυο μήνες αργότερα, επέστρεψαν», ακούγεται να λέει η Μελάνια στην κασέτα. «Όντως, επέστρεψαν;», την ρωτά η Γουόλκοφ. «Ναι, τι μου χρειάζεται ένα ακόμη προφίλ; Ίσως είναι εξώφυλλο, σκεφτόμουν μήπως ήταν εξώφυλλο; Δεν χρειάζομαι, δε δίνω δεκάρα για τη Vogue και οποιοδήποτε άλλο περιοδικό. έχω άλλα πράγματα να κάνω ή άλλα περιοδικά. Λέων για ποιο λόγο; Τι να κάνω, μια ακόμη φωτογράφιση; Πηγαίντε στο Getty Images και πάρτε τις φωτογραφίες να με δείτε. Σοβαρά τώρα;», απαντά ξανά η Μελάνια. 

Η Γουόλκοφ ακούγεται στη συνέχεια να γελάει, σχολιάζοντας: «Δεν είσαι το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου;». «Πλάκα μου κάνεις», λέει η Μελάνια και συνεχίζει: «Με τίποτα, δεν θα το έκαναν ποτέ. Με τίποτα. όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο θυμωμένοι. Είναι τόσο... ξέρεις, μερικοί λένε, πως με ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Υπάρχουν όλοι αυτοί οι σχεδιαστές, που λένε, "Ποτέ δεν θα την ντύσουμε", λες και χρειάζομαι εγώ την βοήθειά τους, κατάλαβες;». Και καταλήγει: «Κάνω τόσο σημαντικά, μακράν πιο σημαντικά πράγματα. Γι' αυτό φαίνεται σα να μη με νοιάζει, επειδή δεν με ενδιαφέρει βασικά καθόλου». 

Για την ιστορία, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, εμφανίστηκε συνολικά στα εξώφυλλα 12 περιοδικών στη διάρκεια της παραμονής της στο Λευκό Οίκο, σε αντίθεση με τη Μελάνια που δεν φωτογραφήθηκε για κανένα εξώφυλλο όσο ήταν πρόεδρος ο σύζυγός της, Ντόναλντ. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM