Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους Facebook Twitter
Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού περιμένει την τελευταία υπερπαραγωγή του καλοκαιριού, το Fantastic Four: First Steps.
0

Με μεγαλύτερο αριθμό νέων κυκλοφοριών απαντά η αγορά στην πτώση των συνολικών εισιτηρίων του περασμένου τετραημέρου.

Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού περιμένει την τελευταία υπερπαραγωγή του καλοκαιριού, το Fantastic Four: First Steps, την τρίτη προσπάθεια να μεταφερθεί επιτυχώς το κόμικ του Τζακ Κέρμπι στο σινεμά. Οι παραγωγοί ελπίζουν να είναι και η φαρμακερή – τυπικά, βέβαια, είναι η τέταρτη, υπάρχει κι εκείνη του Ρότζερ Κόρμαν στα ΄90s που δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις αίθουσες.

Στο Τόσο Κοντά, Τόσο Μακριά οι Αγγελική Παπούλια και Ανδρέας Κωνσταντίνου τα λένε μια τελευταία φορά πριν το διαζύγιο, στο Follemente ο Πάολο Τζενοβέζε των Τέλειων Ξένων ξαναβρίσκει concept πρόσφορο για πολλαπλά ριμέικ, ενώ στο Motel Destino ο Καρίμ Αϊνούζ επιχειρεί τροπικό noir και υφαίνει ατμόσφαιρα ερωτική.

Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους Facebook Twitter
Στο Τόσο Κοντά, Τόσο Μακριά οι Αγγελική Παπούλια και Ανδρέας Κωνσταντίνου τα λένε μια τελευταία φορά πριν το διαζύγιο.

Το παλαιστινιακό Τhank you for Banking with us είναι ακόμα μια ταινία που καταδεικνύει τα προβλήματα που γεννά ο ισλαμικός νόμος στην καθημερινότητα του αραβικού κόσμου, το It takes two to Tango μια γαλλική ρομαντζάδα τρίτης ηλικίας που αντλεί έμπνευση από το Last Chance Harvey και το Islands ένα βραδύκαυστο θρίλερ που πέρασε από το πρόγραμμα του περασμένου φεστιβάλ Βερολίνου.

Τρεις ενδιαφέρουσες επανεκδόσεις έρχονται για να ενισχύσουν ποιοτικά το πρόγραμμα. Το Hustler του Ρόμπερτ Ρόσεν είναι μια ατμοσφαιρική αθλητική ταινία που, όπως οι σπουδαιότερες του είδους, δεν μιλά μόνο για το άθλημα, το Women on the Verge of Nervous Breakdown μια αλμοδοβαρική φάρσα που έκανε τον Ισπανό δημιιουργό ευρύτερα γνωστό στον κόσμο, ενώ το Jules et Jim, παρά τις όποιες ενστάσεις μας, παραμένει μία από τις βασικές ταινίες του ρεύματος της nouvelle vague. Τέλος, το Jungle Beat 2: The Past στοχεύει στην μερική κάλυψη της αυξημένης ζήτησης του κοινού για παιδικό θέαμα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM