Μαντόνα: Σε δημοπρασία για πρώτη φορά οι άλλοτε σκανδαλώδεις φωτογραφίες του λευκώματος «Sex»

These controversial photos from Madonna’s ‘Sex’ art book are being sold at auction for the first time Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οι φωτογραφίες από το εξαιρετικά δημοφιλές βιβλίο του 1992 της Μαντόνα «Sex» θα είναι διαθέσιμες σε δημοπρασία από τον οίκο Christie's για πρώτη φορά.

Οι φωτογραφίες της Μαντόνα είναι μέρος του εορτασμού της 30ής επετείου από την κυκλοφορία της αμφιλεγόμενης έκδοσης.

Τον Οκτώβριο, 40 εκτυπώσεις που δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στο Sex θα βγουν προς πώληση ως μέρος μιας ειδικής αυτόνομης δημοπρασίας.

Κάθε εκτύπωση θα είναι μια έκδοση και θα υπογράφεται από τη Μαντόνα και τον φωτογράφο μόδας Steven Meisel, ο οποίος απαθανάτισε τις λήψεις στο βιβλίο των 134 σελίδων.

These controversial photos from Madonna’s ‘Sex’ art book are being sold at auction for the first time Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

Οι τιμές αναμένεται να κυμανθούν από 50.000 δολάρια έως και 300.000 δολάρια, σύμφωνα με τον Darius Himes, αντιπρόεδρο της Christie's,.

Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το Raising Malawi, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε από τη Μαντόνα το 2006 για τη στήριξη ορφανών και ευάλωτων παιδιών στη χώρα.

«30 χρόνια μετά, το Sex εξακολουθεί να είναι κάπως αμφιλεγόμενο, αλλά εξακολουθεί να διαβάζεται ως ένα πολύ θετικό ορόσημο για το σώμα, θετικό για το σεξ», είπε ο Himes.

«Ήταν συγκλονιστικό και συγκινητικό και απαθανάτισε την καυτή ενέργεια που έβγαινε από τη Μαντόνα στις αρχές της δεκαετίας του 1990».

Με πληροφορίες του Christie's/CNN
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM
Ο βασιλιάς Κάρολος με διάσημους προσκεκλημένους στα βραβεία «The King's Foundation Awards»

Πολιτισμός / Ο βασιλιάς Κάρολος με διάσημους προσκεκλημένους στα βραβεία «The King's Foundation Awards»

Ο Βρετανός μονάρχης φωτογραφήθηκε με τους Ροντ Στιούαρτ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ναόμι Κάμπελ και Σιένα Μίλερ - Ο βασιλιάς Κάρολος ίδρυσε την φιλανθρωπική οργάνωση «The King's Foundation» το 1990
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Μοναδικό εύρημα από τη μινωϊκή εποχή στο Καστέλλι: Μνημειακό αρχιτεκτονικό σύνολο, σε κυκλικό σχήμα

Πολιτισμός / Μοναδικό εύρημα από τη μινωϊκή εποχή στο Καστέλλι εκεί όπου επρόκειτο να μπει το ραντάρ του νέου αεροδρομίου

Το μνημειακό αρχιτεκτονικό σύνολο, σε κυκλικό σχήμα, αποτελείται από οκτώ επάλληλους λιθόκτιστους δακτυλίους σε δαιδαλώδη διάρθρωση ενώ οι χώροι επικοινωνούν μεταξύ τους με στενά ανοίγματα
NEWSROOM