Μαντόνα: «Οδηγός ευτυχίας» με πέντε κανόνες

Μαντόνα: «Οδηγός ευτυχίας» με πέντε κανόνες Facebook Twitter
0

Τον προσωπικό της «οδηγό ευτυχίας» μοιράστηκε με τους fans της στο λογαριασμό της στο Instagram η «βασίλισσα της ποπ», Μαντόνα.

Η Μαντόνα κρατώντας μια πινακίδα, μοιράστηκε πέντε απλούς καθημερινούς κανόνες τους οποίους θέλει να ακολουθούν όλοι στο σπίτι της.

Η λίστα περιελάμβανε κανόνες θετικής συμπεριφοράς υπενθυμίζοντας στα παιδιά της να «χαμογελούν», «να είναι ευτυχισμένα» και «να ακούνε τους άλλους». Επίσης «να είναι ευχαριστημένα με αυτά που έχουν» και να είναι «ευγενικά».

Μαντόνα: «Οδηγός ευτυχίας» με πέντε κανόνες Facebook Twitter

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της DailyMail η τραγουδίστρια μοιράστηκε τους κανόνες στο σαλόνι του σπιτιού της φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ στολισμένο με πολύχρωμα και αφηρημένα σχέδια λουλουδιών.

Η Μαντόνα έχει τέσσερις κόρες και δύο γιους. Το μεγαλύτερο παιδί της είναι η Λούρδη Λεόν και ακολουθεί ο Ρόκο Ρίτσι, ενώ έχει υιοθέτησε τον γιο της, Ντέιβιντ Μπάντα, και τις τρεις κόρες της, Μέρσι Τζέιμς, καθώς και τις δίδυμες Στελ και Εκλέρ Τσικόνε.

Τον Ιανουάριο η Μαντόνα ανακοίνωσε την επιστροφή της στην σκηνή με την παγκόσμια περιοδεία «The Celebration Tour» για τα 40 χρόνια της στην μουσική βιομηχανία. Πρώτη στάση θα είναι το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Τραμπ για Ιράν: «Θα τελειώσει σύντομα ο πόλεμος. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να στοχεύσουμε»

«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά. Είμαστε πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε προκαλέσει περισσότερη ζημιά από ό,τι περιμέναμε, ακόμα και μέσα στην αρχική περίοδο των έξι εβδομάδων», αναφέρει ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΒΕΪ ΓΟΥΑΪΝΣΤΙΝ

Διεθνή / Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Το λάθος μου ήταν ότι απατούσα τη γυναίκα μου, όχι η σεξουαλική επίθεση»

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μίλησε μέσα από τη φυλακή στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντας τη ζωή του ως «κόλαση», επαναλαμβάνοντας ότι αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και πως τον βαραίνει να σκέφτεται πως ειναι το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος #MeToo
THE LIFO TEAM
Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Διεθνή / Νορβηγία: Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για πιθανή μεταμόσχευση πνεύμονα στην πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Πάσχει από πνευμονική ίνωση από το 2018, μια εκφυλιστική νόσο που προκαλεί ουλές στους πνεύμονες, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολη την αναπνοή και τη σωστή οξυγόνωση του οργανισμού.
THE LIFO TEAM