Κορωνοϊός: Πώς περνούν στην καραντίνα οι Ομπάμα- Η Μισέλ περιγράφει

Κορωνοϊός: Πώς περνούν στην καραντίνα οι Ομπάμα- Η Μισέλ περιγράφει Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα εξηγεί πώς περνά η οικογένεια στην καραντίνα (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Μπορεί να είναι η πρώην «πρώτη οικογένεια» των ΗΠΑ αλλά οι Ομπάμα- όπως άνθρωποι σε όλο τον κόσμο- προσπαθούν να συμβιώσουν κλεισμένοι σε ένα σπίτι λόγω του κορωνοϊού. Και η Μισέλ Ομπάμα έδωσε μια ιδέα για το πώς περνούν.

Η Έλεν ΝτεΤζένερις- όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι παρουσιαστές- συνεχίζει να γυρίζει βίντεο από το σπίτι της. Αυτή τη φορά, τηλεφώνησε στην πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, για να μάθει πώς τα πάνε οι Ομπάμα με την καραντίνα.

«Προσπαθούμε απλά να οργανώσουμε τις ημέρες μας. Όλοι είναι εδώ, τα κορίτσια έχουν επιστρέψει, είναι στα δωμάτιά τους και παρακολουθούν online τα μαθήματά τους», είπε η Μισέλ Ομπάμα για την 21χρονη Μαλία και την 18χρονη Σάσα, που επέστρεψαν από το πανεπιστήμιο. Ο Μπαράκ ειναι... δεν ξέρω πού είναι. Έκανε μια τηλεδιάσκεψη, εγώ μόλις τελείωσα με μια τηλεδιάσκεψη... Προσπαθούμε να έχουμε μια ρουτίνα, αλλά βλέπουμε λίγο Netflix και χαλαρώνουμε», περιέγραψε.

Η ΝτεΤζένερις «πείραξε» την πρώην Πρώτη Κυρία, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της επειδή είχε δηλώσει ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι οι κόρες της έφυγαν για το πανεπιστήμιο. «Ξέρω, δεν έπρεπε να κομπάζω για αυτό. Οι θεοί με εκδικούνται, επέστρεψαν», απάντησε γελώντας η Μισέλ Ομπάμα.

View this post on Instagram

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on


«Συμπονώ τους ανθρώπους που θα υποφέρουν εξαιτίας αυτού που θα συμβεί στην οικονομία και πρέπει να προσέξουμε τι θα κάνουμε για να στηρίξουμε όλους αυτούς που, όταν τελειώσει αυτή η καραντίνα ό,τι θα έχει απομείνει για τις επιχειρήσεις τους θα είναι κάτι αρνητικό», σημείωσε η Ομπάμα, αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει και κάτι καλό σε αυτή την κατάσταση.

«Μας αναγκάζει να συνεχίσουμε να καθόμαστε ο ένας από τον άλλο, να κάνουμε πραγματικές συζητήσεις, να δούμε πώς θα απασχοληθούμε χωρίς την τηλεόραση ή τους υπολογιστές», σημείωσε η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα.

«Μας θυμίζει ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά από αυτά που έχουμε. Όταν οι στιγμές είναι κακές, έχουμε ο ένας τον άλλον, έχουμε την υγεία μας... Μπορούμε να ζήσουμε με πολύ λιγότερα και αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα που θέλω να καταλάβουν τα παιδιά μας. Να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και να είμαστε έτοιμοι να τα μοιραστούμε όταν έρθει η στιγμή», συμπλήρωσε η Μισέλ Ομπάμα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM
Ολλανδικό μουσείο βρήκε ρωμαϊκό φαλλό 20 εκατοστών σε ξεχασμένη συλλογή 16.000 κουτιών

Πολιτισμός / Ολλανδικό μουσείο βρήκε ρωμαϊκό φαλλό 20 εκατοστών σε ξεχασμένη συλλογή 16.000 κουτιών

Το Valkhof Museum στο Ναϊμέχεν εντόπισε ένα σπάνιο φαλλικό αντικείμενο από οστό, πιθανότατα ρωμαϊκής εποχής, μέσα σε τεράστια συλλογή αρχαιολογικών ευρημάτων που παρέμενε σε αποθήκες. Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν συχνά φαλλικά σύμβολα ως φυλαχτά γονιμότητας και προστασίας
THE LIFO TEAM