Κέιτ Μπλάνσετ: «Μας αρέσει να δείχνουμε σέξι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλουμε να σας γαμ@@@@με»

Κέιτ Μπλάνσετ: «Μας αρέσει να δείχνουμε σέξι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλουμε να σας γαμ@@@@με» Facebook Twitter
5

Ένα δυνατό μήνυμα για την σεξουαλική παρενόχληση έστειλε η Κέιτ Μπλάνσετ από την σκηνή των InStyle Awards. 

«Οι γυναίκες θέλουμε να δείχνουμε σέξι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλουμε και να σας γαμ@@@με. Κανείς δεν λέει στον Στιβ Μπάνον [σ.σ. ειδικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ σε θέματα διακυβέρνησης και στρατηγικής], "Δείχνεις ένα μαύρο χάλι. Μήπως θα ήθελες να σε διώξω;". Αλλά τα σχόλια που ακούγονται για αυτά που φορούν οι γυναίκες στο κόκκινο χαλί, αν δείτε αυτό το τρολάρισμα στο ίντερνετ- βασικά μην το κάνετε», είπε η 48χρονη ηθοποιός. 


Η Κέιτ Μπλάνσετ, που εμφανίστηκε στην τελετή φορώντας ένα φόρεμα του οίκου Givenchy, τιμήθηκε με το βραβείο Style Icon και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα στιλιστικά είδωλα που την έχουν εμπνεύσει όλα αυτά τα χρόνια. 

«Για μένα είναι όλες εκείνες οι γυναίκες που υπήρξαν απόλυτα ο εαυτός τους χωρίς να απολογούνται, των οποίων η εξωτερική εμφάνιση και αισθητική ενσωματώθηκε με έναν ασυνείδητο τρόπο σε αυτό που είναι. Οι γυναίκες που γνωρίζουν πως η εμφάνισή τους είναι απλώς μια επέκταση του τι είναι οι ίδιες, όχι ολόκληρο το εγώ τους. Εκείνες που νιώθουν ελεύθερες να φορούν αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν και όπως το θέλουν», σχολίασε η Κέιτ Μπλάνσετ. 

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ