Κάννες 2022: «Just a few more steps»- Νοσταλγικό βίντεο με τις πιο εμβληματικές σκηνές σε χολυγουντιανές σκάλες

Κάννες 2022: «Just a few more steps» και η γιορτή ξεκινά- Το εμβληματικό βίντεο με σκηνές σταθμό στο παγκόσμιο σινεμά Facebook Twitter
Φωτ. Instagram
0

Λίγα βήματα ακόμα και οι προβολές στις Κάννες θα φωτίσουν το 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που ανοίγει σήμερα αυλαία.

Με το μότο «Just a a few more steps» και έμπνευση από την τελευταία σκηνή της ταινίας Truman Show, που είναι και η φετινή επίσημη αφίσα του Φεστιβάλ, οι διοργανωτές ανάρτησαν ένα βίντεο με τις εμβληματικότερες σκηνές πρωταγωνιστών να ανεβαίνουν σκάλες.

Το Ψυχώ του Χίτσκοκ, το Kill Bill, ο Ψαλιδοχέρης, Ρόκι, Όσα παίρνει ο Άνεμος, Η Λάμψη, και άλλες χαρακτηριστικές σκηνές από αγαπημένες ταινίες προμηνύουν την πρώτη προβολή στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα).

Λίγα ακόμα βήματα και η Τελετή Έναρξης θα σημάνει την γιορτή του παγκόσμιου σινεμά για τις επόμενες 12 ημέρες.

Κάννες 2022: «Just a few more steps» και η γιορτή ξεκινά- Το εμβληματικό βίντεο με σκηνές σταθμό στο παγκόσμιο σινεμά Facebook Twitter

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα παρουσιάζεται στην έκθεση «Οι δύο θεοί» που συμπεριλαμβάνει τον Κολοσσό της Ρόδου και αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης έκθεσης με τίτλο: «Τα 7 θαύματα της αρχαιότητας».
THE LIFO TEAM
Ένα φυλαχτό για όλους και μια Αθηνά για την Αθήνα

Urban Culture / Δύο νέες τοιχογραφίες σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στην Αλεξάνδρας μια τοιχογραφία-φυλαχτό για όλους μας από τον Άγγελο Πλέσσα, με τίτλο «Φυλαχτό όλων των Όντων», και στην Πανεπιστημίου η τοιχογραφία του Αριστείδη Λάππα «She Who Protects» με μια νέα, πολύχρωμη Αθηνά για μια νέα, πολυπολιτισμική Αθήνα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Τα σώματα ανήκαν σε έναν άνδρα στα τέλη της δεκαετίας των 30 ή στις αρχές των 40 ετών και σε μια γυναίκα 50 ετών. Το γεγονός ότι πιθανότατα απολάμβαναν ένα χαλαρό γεύμα όταν τους χτύπησε η καταστροφή δεν είναι ασυνήθιστο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ