Κανάκης για Game of Love: Το trash δεν είναι αρκετό

Κανάκης για Game of Love: Το trash δεν είναι αρκετό Facebook Twitter
6

Δεινή κριτική άσκησε ο Αντώνης Κανάκης, για τα τηλεοπτικά ριάλιτι όπως το Game of Love, τα οποία θέλουν να χαρακτηρίζονται ως κοινωνικές εκπομπές, στο Ράδιο Αρβύλα τη Δευτέρα.

Μία μέρα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, με αφορμή τα δεκάδες μηνύματα που έλαβε η παρέα, ο παρουσιαστής επανήλθε στο θέμα για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ANT1.

«Νομίζω ότι το πρόβλημα που μας έχει δημιουργήσει το νέο αυτό παιχνίδι είναι ότι πρέπει να βρούμε μια καινούργια λέξη. Το trash δεν είναι αρκετό νομίζω για να περιγράψει τα πράγματα. Πρέπει να βρούμε μια καινούργια λέξη και θα τη βρούμε» είπε ο παρουσιαστής.

 
Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ THE WEEK 783

Πολιτισμός / 18 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (22-28/9/2023)

Οι Villagers of Ioannina City ανηφορίζουν στον Λυκαβηττό, η μεγάλη αναδρομική έκθεση έργων του Γιώργου Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες της και το πρώτο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταφθάνει στην Αθήνα.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
29ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Πολιτισμός / Νύχτες Πρεμιέρας 2023: Όλες οι μουσικές ταινίες του φετινού προγράμματος

Οι απαρχές του Νικ Κέιβ, η Τζόαν Μπαέζ, οι ξεχασμένοι ήρωες του λαϊκού τραγουδιού, η Creep Records και πολλά ακόμα μουσικά ντοκιμαντέρ σε ένα διαχρονικά ενδιαφέρον τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
THE LIFO TEAM