Kαβγάς μεταξύ της Lily Allen και της Courtney Love στα βραβεία NME

Kαβγάς μεταξύ της Lily Allen και της Courtney Love στα βραβεία NME Facebook Twitter
0

Ένας υποτιθέμενος καβγάς ξέσπασε προχτες το βράδυ μεταξύ της ευθυμης χήρας του rock Courtney Love και της αγαπημένης μας Lily Allen στο πάρτυ των βραβείων του περιοδικού NME. Λέμε υποτιθέμενος γιατί οι πηγές μας (η Daily Mail και το site του ΝME) δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες. Κανείς δεν ξέρει πως ξέσπασε ο καβγάς- οι δυο τραγουδίστριες μιλούσαν ήρεμα όταν ξαφνικά άρχισαν να τσακώνονται για άγνωστη αιτία και αναγκάστηκαν να τις χωρίσουν οι σωματοφύλακές τους. Η Love αποκάλεσε την Allen « μικρό χαζό κοριτσάκι » ενώ κάποιος την άκουσε να φωνάζει «Καλωσόρισες στη μουσική βιομηχανία» ενώ η Allen της φώναζε «Γιατί μου το είπες αυτό; Γιατί;»Μετά από τον καβγά η Allen αποχώρησε από το παρτυ. Εμεις υπιστηρίζουμε τη Lily πάντως.

ΔΤ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM