James Hetfield: Οι Metallica ατομικά είμαστε «μέτριοι» μουσικοί

James Hetfield: Οι Metallica είμαστε «μέτριοι» μουσικοί Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο frontman των Metallica, ο James Hetfield είπε σε συνέντευξή του ότι τα μέλη της μπάντας ατομικά είναι «μέτριοι» μουσικοί.

Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Cigar Aficionado, ο τραγουδιστής των Metallica δήλωσε πως «Ξέρω πως μεμονωμένα, είμαστε όλοι πραγματικά μέτριοι μουσικοί».

Συνέχισε όμως λέγοντας ότι όταν βρίσκονται όλοι μαζί κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει. «Όταν μας βάζεις μαζί, κάτι συμβαίνει», εξήγησε ο James Hetfield. «Πραγματικά κάτι συμβαίνει».

«Το να ξεφεύγεις από τον κόσμο των Metallica δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα», είχε πει ο ντράμερ και συνιδρυτής των Metallica, Lars Ulrich σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος του γιατί μας αρέσει να μένουμε μέσα στο σύμπαν των Metallica είναι επειδή υπάρχει αυτή η ασφάλεια και απλώς υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε αυτό το πράγμα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης με το Cigar Aficionado, ο Hetfield είπε πως «Οι πρώτες εμφανίσεις ήταν πραγματικά δύσκολες—ήμουν τόσο ντροπαλός. Δεν ήθελα να μιλήσω. Έβαζα τα άλλα παιδιά από το συγκρότημα να παρουσιάσουν τα τραγούδια.

»Τώρα νιώθω τόσο άνετα εκεί πάνω, είναι τόσο περίεργο. Το να κάθεσαι ένας προς έναν με κάποιον προκαλεί πολύ περισσότερο άγχος από το να στέκεσαι όρθιος μπροστά σε 10.000 -20.000 ανθρώπους» πρόσθεσε.

«Καθώς μεγαλώνουμε, θα θέλαμε να συνεχίσουμε να παίζουμε σε όλα τα μέρη που έχουμε πάει στο παρελθόν, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσουμε τον ρυθμό που είχαμε τη δεκαετία του '90. Είμαστε πολύ αυτοκριτικοί και σκληροί με τον εαυτό μας και έχουμε πολύ υψηλά πρότυπα.

»Έτσι, φροντίζουμε να φέρνουμε το καλύτερο σόου οπτικά και ηχητικά στους ανθρώπους που απολαμβάνουν τη μουσική μας και συνεχίζουν να έρχονται να μας βλέπουν live».

Οι Metallica πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «72 Seasons» τον επόμενο μήνα και να ξεκινήσουν το πρώτο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη με support τους Architects, Mammoth WVH, Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills, Pantera, Volbeat και Greta Van Fleet. 

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όποτε θελήσεις να κάνουμε έρωτα, απλώς πες το»: Η ιστορία αγάπης του Πίτερ Χούτζαρ και του Πολ Θεκ

Πολιτισμός / «Όποτε θελήσεις να κάνουμε έρωτα, απλώς πες το»: Η ιστορία αγάπης του Πίτερ Χούτζαρ και του Πολ Θεκ

Η νέα διπλή βιογραφία του Andrew Durbin φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον φωτογράφο Πίτερ Χούτζαρ και τον καλλιτέχνη Πολ Θεκ, δύο μορφές της νεοϋρκέζικης πρωτοπορίας που έζησαν, δημιούργησαν και αγάπησαν στη σκιά μιας εποχής που διαλύθηκε από το AIDS.
THE LIFO TEAM
Στο Coachella η Σαμπρίνα ανέβηκε για να γίνει μύθος και ο Μπίμπερ για να μείνει μόνος με το όνομά του

Πολιτισμός / Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ και ο Τζάστιν Μπίμπερ έδειξαν στο Coachella δύο πρόσωπα της ποπ

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ πήγε στο Coachella για να φτιάξει τον μύθο της. Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβηκε στη σκηνή σχεδόν μόνο με το παρελθόν του. Κι έτσι, μέσα σε δύο νύχτες, το φεστιβάλ έδειξε δύο διαφορετικές ηλικίες της ποπ.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Γιατί η Νίνα Σιμόν ακούγεται ακόμη σαν απειλή

Πολιτισμός / Γιατί η Νίνα Σιμόν ακούγεται ακόμη σαν απειλή

Με αφορμή την 60ή επέτειο του I Put a Spell on You και τις νέες κυκλοφορίες που ξαναφέρνουν τη Νίνα Σιμόν στο προσκήνιο, αξίζει να θυμηθούμε ότι δεν ήταν απλώς μια μεγάλη φωνή της τζαζ, της σόουλ ή του τραγουδιού διαμαρτυρίας. Ηταν η καλλιτέχνις που έκανε την αλήθεια να ακούγεται πιο επικίνδυνη από κάθε πόζα, και γι' αυτό η παρουσία της παραμένει ανήσυχα ζωντανή.
THE LIFO TEAM
Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Πολιτισμός / Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Η έκθεση Bellezza e Bruttezza στο Bozar των Βρυξελλών, που παρουσιάζεται έως τις 14 Ιουνίου, δείχνει ότι η δυτική ιδέα του ωραίου δεν γεννήθηκε μόνη της. Χτίστηκε απέναντι στο γήρας, τη γελοιότητα, την παραμόρφωση και το σώμα που θεωρήθηκε «λάθος». Κι έτσι μια μεγάλη έκθεση για την Αναγέννηση μιλά τελικά και για το βλέμμα που κουβαλάμε ακόμη.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Πολιτισμός / Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε νέο μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα από το Λούβρο, τη διάσημη υπόθεση που μετέτρεψε τον πίνακα σε παγκόσμιο φαινόμενο
THE LIFO TEAM
Λίνα Μενδώνη: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

«Ο συνολικός επανασχεδιασμός των εκθέσεων των δύο Μουσείων, βάσει και της επέκτασης-αναβάθμισης του κτηριακού συγκροτήματος θα αποδώσει ένα σύγχρονο μουσείο παγκόσμιας εμβέλειας», τόνισε η υπουργός, Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Πολιτισμός / Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Η παράλληλη ενότητα των Καννών που έχει ταυτιστεί με την ανάδειξη νέων δημιουργών ανακοίνωσε το φετινό της πρόγραμμα με εννέα ταινίες από το Ιράν, την Ελβετία και τη Γαλλία. Το ACID επιμένει και φέτος σε πιο τολμηρές και λιγότερο προβλέψιμες επιλογές.
THE LIFO TEAM
Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Χοακίν Φίνιξ ανάμεσα στους 1.000 καλλιτέχνες που αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Πολιτισμός / 1.000 καλλιτέχνες αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και παραγωγοί του Χόλιγουντ υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή κατά της συγχώνευσης Paramount και Warner Bros. Discovery, λέγοντας ότι το deal θα κάνει τη βιομηχανία πιο κλειστή και πιο ασφυκτική για δημιουργούς και εργαζομένους.
THE LIFO TEAM
Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Πολιτισμός / Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Η Μπιόρκ διέψευσε ότι το echolalia είναι ο τίτλος του επόμενου δίσκου της και εξήγησε ότι πρόκειται για το όνομα της νέας της έκθεσης στην Εθνική Πινακοθήκη της Ισλανδίας. Εκεί θα παρουσιαστεί μια εκδοχή νέου τραγουδιού, ενώ το ολοκληρωμένο άλμπουμ αναμένεται το 2027.
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΙΝΟ ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ

Πολιτισμός / Ο Γκουαντανίνο υπερασπίζεται τον Σαλαμέ: «Πώς μπορεί ένα σχόλιο να εξελιχθεί σε παγκόσμια αντιπαράθεση;»

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών υπερασπίστηκε τον νεαρό ηθοποιό αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την όπερα και το μπαλέτο που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις
THE LIFO TEAM