LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

James Hetfield: Οι Metallica ατομικά είμαστε «μέτριοι» μουσικοί

James Hetfield: Οι Metallica είμαστε «μέτριοι» μουσικοί Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο frontman των Metallica, ο James Hetfield είπε σε συνέντευξή του ότι τα μέλη της μπάντας ατομικά είναι «μέτριοι» μουσικοί.

Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Cigar Aficionado, ο τραγουδιστής των Metallica δήλωσε πως «Ξέρω πως μεμονωμένα, είμαστε όλοι πραγματικά μέτριοι μουσικοί».

Συνέχισε όμως λέγοντας ότι όταν βρίσκονται όλοι μαζί κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει. «Όταν μας βάζεις μαζί, κάτι συμβαίνει», εξήγησε ο James Hetfield. «Πραγματικά κάτι συμβαίνει».

«Το να ξεφεύγεις από τον κόσμο των Metallica δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα», είχε πει ο ντράμερ και συνιδρυτής των Metallica, Lars Ulrich σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος του γιατί μας αρέσει να μένουμε μέσα στο σύμπαν των Metallica είναι επειδή υπάρχει αυτή η ασφάλεια και απλώς υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε αυτό το πράγμα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης με το Cigar Aficionado, ο Hetfield είπε πως «Οι πρώτες εμφανίσεις ήταν πραγματικά δύσκολες—ήμουν τόσο ντροπαλός. Δεν ήθελα να μιλήσω. Έβαζα τα άλλα παιδιά από το συγκρότημα να παρουσιάσουν τα τραγούδια.

»Τώρα νιώθω τόσο άνετα εκεί πάνω, είναι τόσο περίεργο. Το να κάθεσαι ένας προς έναν με κάποιον προκαλεί πολύ περισσότερο άγχος από το να στέκεσαι όρθιος μπροστά σε 10.000 -20.000 ανθρώπους» πρόσθεσε.

«Καθώς μεγαλώνουμε, θα θέλαμε να συνεχίσουμε να παίζουμε σε όλα τα μέρη που έχουμε πάει στο παρελθόν, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσουμε τον ρυθμό που είχαμε τη δεκαετία του '90. Είμαστε πολύ αυτοκριτικοί και σκληροί με τον εαυτό μας και έχουμε πολύ υψηλά πρότυπα.

»Έτσι, φροντίζουμε να φέρνουμε το καλύτερο σόου οπτικά και ηχητικά στους ανθρώπους που απολαμβάνουν τη μουσική μας και συνεχίζουν να έρχονται να μας βλέπουν live».

Οι Metallica πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «72 Seasons» τον επόμενο μήνα και να ξεκινήσουν το πρώτο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη με support τους Architects, Mammoth WVH, Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills, Pantera, Volbeat και Greta Van Fleet. 

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM
Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM
Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Πολιτισμός / «Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Η Rosalía απάντησε με χιούμορ ότι η ποιότητα που εκτιμά περισσότερο σε έναν άντρα είναι «να είναι γκέι», σε συνέντευξή της στο Spotify. Η ατάκα έγινε viral, ενώ η ίδια μίλησε και για την έλξη πέρα από τα στερεότυπα φύλου.
THE LIFO TEAM