Instagram vs Reality: Η Σαρλίζ Θερόν απομυθοποιεί τον εαυτό της και τα social media

Instagram vs Reality: Η Σαρλίζ Θερόν απομυθοποιεί τον εαυτό της και τα social media Facebook Twitter
0

Η Σαρλίζ Θερόν αποφάσισε να καταρρίψει τον «μύθο» της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία Instagram vs. reality, για να αποδείξει πόσο πλασματικά είναι όλα στα social media.

Η διάσημη ηθοποιός πόσταρε στον λογαριασμό της ένα κολάζ δυο φωτογραφιών, όπου στη μία απεικονίζεται σε φωτογράφιση, με τέλεια ρούχα, μαλλιά και μακιγιάζ ενώ το δεύτερο στιγμιότυπο είναι από την προπόνησή της στο γυμναστήριο. 

Στην δεύτερη εικόνα, η Σαρλίζ Θερόν φαίνεται καθιστή στο γυμναστήριο Gunnar Fitness, χωρίς μακιγιάζ και με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι, στηρίζοντας ταυτόχρονα το κεφάλι της με το χέρι. 

Η ηθοποιός θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αποκαλύψει την ευάλωτη και «κανονική» πλευρά που έχουν influencers και διάσημοι, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την τέλεια εικόνα που παρουσιάζεται σε περιοδικά και social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Instagram vs. reality #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ