Η Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο

Η Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο Facebook Twitter
H Τζένιφερ Λόρενς. Φωτο: EPA
0

H μίνι αποχή της Τζένιφερ Λόρενς από τα κινηματογραφικά πλατό ξεκίνησε το 2018 (σημ. το X-men: Dark Phoenix βγήκε στις αίθουσες το 2019, αλλά ήταν έτοιμο από καιρό) και λαμβάνει τέλος φέτος. Η αμερικανίδα σταρ θα εμφανιστεί, αρχικά, στο Don’t Look Up του Netflix, πλάι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο κι έναν γαλαξία αστέρων, και στη συνέχεια, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του ιταλού δημιουργού Πάολο Σορεντίνο.

Η ταινία αφορά τον βίο και την πολιτεία της Σου Μέντζερς, της γυναίκας που εισήλθε με τσαμπουκά στον ανδροκρατούμενο χώρο των κινηματογραφικών ατζέντηδων στα ‘60s και άνοιξε τον δρόμο για τις υπόλοιπες, έχοντας πελάτες όπως η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ο Μάικλ Κέιν και η Τζόαν Κόλινς. Όπως διαβάζουμε στον ξένο τύπο το project έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο ανάμεσα στις πλατφόρμες streaming, με την Apple να δίνει το αστρονομικό –για βιογραφικό δράμα- ποσό των 80 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων τα 20 αφορούν μόνο τη συμμετοχή της Λόρενς. Σύμφωνα με πηγές το Netflix αναμένεται να κάνεις ρελάνς μέσα στις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ, μετά το Loro, μια έκτακτη, ιδιότυπη βιογραφία του Μπερλουσκόνι, που περισσότερο αφορά τον ανθρωπότυπο που γέννησε παρά τον ίδιο, ο Πάολο Σορεντίνο έχει ήδη γυρίσει την επόμενη ταινία του, το Hand of God, ένα ημιαυτοβιογραφικό φιλμ που συμμετέχει στο προσεχές φεστιβάλ Βενετίας και εκτυλίσσεται στη Νάπολη των ‘80s, με το «χέρι» του τίτλου να αναφέρεται (και)  στο γνωστό γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα με το χέρι σε εκείνο τον θρυλικό μουντιαλικό αγώνα της Αργεντινής εναντίον της Αγγλίας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM