Η Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο

Η Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο Facebook Twitter
H Τζένιφερ Λόρενς. Φωτο: EPA
0

H μίνι αποχή της Τζένιφερ Λόρενς από τα κινηματογραφικά πλατό ξεκίνησε το 2018 (σημ. το X-men: Dark Phoenix βγήκε στις αίθουσες το 2019, αλλά ήταν έτοιμο από καιρό) και λαμβάνει τέλος φέτος. Η αμερικανίδα σταρ θα εμφανιστεί, αρχικά, στο Don’t Look Up του Netflix, πλάι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο κι έναν γαλαξία αστέρων, και στη συνέχεια, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του ιταλού δημιουργού Πάολο Σορεντίνο.

Η ταινία αφορά τον βίο και την πολιτεία της Σου Μέντζερς, της γυναίκας που εισήλθε με τσαμπουκά στον ανδροκρατούμενο χώρο των κινηματογραφικών ατζέντηδων στα ‘60s και άνοιξε τον δρόμο για τις υπόλοιπες, έχοντας πελάτες όπως η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ο Μάικλ Κέιν και η Τζόαν Κόλινς. Όπως διαβάζουμε στον ξένο τύπο το project έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο ανάμεσα στις πλατφόρμες streaming, με την Apple να δίνει το αστρονομικό –για βιογραφικό δράμα- ποσό των 80 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων τα 20 αφορούν μόνο τη συμμετοχή της Λόρενς. Σύμφωνα με πηγές το Netflix αναμένεται να κάνεις ρελάνς μέσα στις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ, μετά το Loro, μια έκτακτη, ιδιότυπη βιογραφία του Μπερλουσκόνι, που περισσότερο αφορά τον ανθρωπότυπο που γέννησε παρά τον ίδιο, ο Πάολο Σορεντίνο έχει ήδη γυρίσει την επόμενη ταινία του, το Hand of God, ένα ημιαυτοβιογραφικό φιλμ που συμμετέχει στο προσεχές φεστιβάλ Βενετίας και εκτυλίσσεται στη Νάπολη των ‘80s, με το «χέρι» του τίτλου να αναφέρεται (και)  στο γνωστό γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα με το χέρι σε εκείνο τον θρυλικό μουντιαλικό αγώνα της Αργεντινής εναντίον της Αγγλίας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM