Η Τάιρα Μπανκς ζητά εξηγήσεις για τον τελικό του GNTM: «Πείτε μου τι έγινε»

Η Τάιρα Μπανκς ζητά εξηγήσεις για τον τελικό του GNTM: «Πείτε μου τι έγινε» Facebook Twitter
3

Ο χθεσινός τελικός του GNTM, που ανέδειξε για πρώτη φορά στα χρονικά του σόου δυο νικήτριες, συζητήθηκε τόσο έντονα στο ελληνικό Twitter που το έμαθε μέχρι και η Τάιρα Μπανκς.

Το αποτέλεσμα του ελληνικού τελικού του GNTM ανέδειξε τελικά νικήτριες την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο, λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στο σύστημα ψηφοφορίας, κάτι που είχε συμβεί και πέρυσι, με την πλειονότητα να κάνει λόγο για φιάσκο στη διαδικασία.

Όπως εξήγησε στην διάρκεια της live σύνδεσης η Βίκυ Καγιά, το σύστημα κατέρρευσε τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα από τις χιλιάδες κόσμου που αποπειράθηκε να ψηφίσει με αποτέλεσμα η παραγωγή να κρίνει πως θα ήταν δίκαιο νικήτριες να ανακηρυχθούν και τα δύο κορίτσια, τα οποία είχαν ισοβαθμία.

Οι τηλεθεατές σχολίασαν αγανακτισμένοι την τροπή που πήρε ο τελικός, με πολλούς από αυτούς να απευθύνουν τα μηνύματά τους προς την Τάιρα Μπανκς, πρώην μοντέλο και παραγωγό του ριάλιτι Next Top Model. 

«Ακούω πολλά για το Greece's Next Top Model» έγραψε στο Twitter η Τάιρα Μπανκς, του αμερικανικού και πρωτότυπου ριάλιτι. «Μπορεί κάποιος (φαν ή κάποιος από την παραγωγή) να μου πει τι συνέβη; Δεν έχω έλεγχο στα ριάλιτι Top Model ξένων χωρών αλλά και πάλι εξακολουθεί να με ενδιαφέρει», πρόσθεσε στο μήνυμά της, με δεκάδες Έλληνες χρήστες να της εξηγούν στα αγγλικά αλλά και τα ελληνικα τι ακριβώς συνέβη. 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι καλύτερες/χειρότερες απαντήσεις Ελλήνων στο τουίτ της Tyra Banks για το GNTM
 
Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια