Η ταινία του πρώτου ασιάτη υπερήρωα της Marvel (trailer)

Η ταινία του πρώτου ασιάτη υπερήρωα της Marvel (trailer) Facebook Twitter
Η Marvel αποφάσισε να δώσει στον ασιάτη υπερήρωα μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.
0

Με τους ήρωες πρώτης γραμμής να έχουν αποκτήσει ήδη με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τη δική τους ταινία, τo στούντιο της Marvel έχει στραφεί σε δευτεροκλασάτα ονόματα της πινακοθήκης χαρακτήρων της.

Ένα από αυτά είναι ο Σανγκ-Τσι, ο άρχων του κουνγκ-φου, ο πρώτος ασιάτης υπερήρωας της εταιρείας, ο οποίος επινοήθηκε στα ‘70s με αφορμή τη δημοφιλία της σειράς Kung-Fu, σχεδιάστηκε με μοντέλο τον Μπρους Λι και απέκτησε μια βραχύβια, για τα δεδομένα της εταιρείας, σειρά κομικ που κράτησε από το 1974 έως το 1983. Στη συνέχεια περιορίστηκε σε guest εμφανίσεις.

Τώρα, με δεδομένη την ανάδυση των ασιατικών αγορών και της κινεζικής, ειδικότερα, σε υπολογίσιμες δυνάμεις του παγκόσμιου box-office, η Marvel αποφάσισε να δώσει στον ασιάτη υπερήρωα μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Όπως βλέπουμε στο trailer, το σινεμά πολεμικών τεχνών έχει την τιμητική του, υπάρχει και μια σκηνή που μοιαζει να παραπέμπει ευθέως στο Τίγρης και Δράκος του Ανγκ Λι.

Διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας μέχρι να τον δούμε στο έργο, ο μέχρι πρότινος άσημος πρωταγωνιστής Σίμου Λιού δεν φαίνεται από το trailer να έχει τη στόφα του σταρ, κάτι που διαπιστώνεις όποτε εμφανίζεται σ’αυτό ο Τόνι Λιουνγκ της Ερωτικής Επιθυμίας και του Προσοχή, Πόθος και κάνεις τις συγκρίσεις. Ο τελευταίος υποδύεται στο φιλμ τον πατέρα του ήρωα, που τυγχάνει να είναι και ο πραγματικός Μανδαρίνος, ο διάσημος κακός της εταιρείας, μια πλαστή εκδοχή του οποίου είδαμε και στο Iron Man 3 με τη μορφή του Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Oι σκληροπυρηνικοί φαν των κόμικ που φώναζαν για ιεροσυλία τότε και δεν γλυκάθηκαν ούτε από την ξεκαρδιστική σκηνή που ακολούθησε μετά την αποκάλυψη της «απάτης», θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στη μεγάλη οθόνη τον πραγματικό Μανδαρίνο στις 3 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ