Η ταινία του πρώτου ασιάτη υπερήρωα της Marvel (trailer)

Η ταινία του πρώτου ασιάτη υπερήρωα της Marvel (trailer) Facebook Twitter
Η Marvel αποφάσισε να δώσει στον ασιάτη υπερήρωα μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.
0

Με τους ήρωες πρώτης γραμμής να έχουν αποκτήσει ήδη με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τη δική τους ταινία, τo στούντιο της Marvel έχει στραφεί σε δευτεροκλασάτα ονόματα της πινακοθήκης χαρακτήρων της.

Ένα από αυτά είναι ο Σανγκ-Τσι, ο άρχων του κουνγκ-φου, ο πρώτος ασιάτης υπερήρωας της εταιρείας, ο οποίος επινοήθηκε στα ‘70s με αφορμή τη δημοφιλία της σειράς Kung-Fu, σχεδιάστηκε με μοντέλο τον Μπρους Λι και απέκτησε μια βραχύβια, για τα δεδομένα της εταιρείας, σειρά κομικ που κράτησε από το 1974 έως το 1983. Στη συνέχεια περιορίστηκε σε guest εμφανίσεις.

Τώρα, με δεδομένη την ανάδυση των ασιατικών αγορών και της κινεζικής, ειδικότερα, σε υπολογίσιμες δυνάμεις του παγκόσμιου box-office, η Marvel αποφάσισε να δώσει στον ασιάτη υπερήρωα μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Όπως βλέπουμε στο trailer, το σινεμά πολεμικών τεχνών έχει την τιμητική του, υπάρχει και μια σκηνή που μοιαζει να παραπέμπει ευθέως στο Τίγρης και Δράκος του Ανγκ Λι.

Διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας μέχρι να τον δούμε στο έργο, ο μέχρι πρότινος άσημος πρωταγωνιστής Σίμου Λιού δεν φαίνεται από το trailer να έχει τη στόφα του σταρ, κάτι που διαπιστώνεις όποτε εμφανίζεται σ’αυτό ο Τόνι Λιουνγκ της Ερωτικής Επιθυμίας και του Προσοχή, Πόθος και κάνεις τις συγκρίσεις. Ο τελευταίος υποδύεται στο φιλμ τον πατέρα του ήρωα, που τυγχάνει να είναι και ο πραγματικός Μανδαρίνος, ο διάσημος κακός της εταιρείας, μια πλαστή εκδοχή του οποίου είδαμε και στο Iron Man 3 με τη μορφή του Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Oι σκληροπυρηνικοί φαν των κόμικ που φώναζαν για ιεροσυλία τότε και δεν γλυκάθηκαν ούτε από την ξεκαρδιστική σκηνή που ακολούθησε μετά την αποκάλυψη της «απάτης», θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στη μεγάλη οθόνη τον πραγματικό Μανδαρίνο στις 3 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες.



 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Καρντινάλε: «Δεν θέλω να σταματήσω να δουλεύω»

Πολιτισμός / «Δεν θέλω να σταματήσω να δουλεύω» - Η Κλαούντια Καρντινάλε σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις

Η Iταλίδα ηθοποιός, που μεσουράνησε τη δεκαετία του '60, έφυγε από τη ζωή στα 87 της χρόνια - Μέχρι πρόσφατα δήλωνε πως δεν θέλει να σταματήσει να δουλεύει και πως η συμμετοχή σε 135 ταινίες δεν είναι αρκετές
LIFO NEWSROOM
Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζέσικα Τσαστέιν και Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντι Κάπριο, Τσαστέιν και Τσαγγάρη από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή πολιτική κωμωδία του Πολ Τόμας Άντερσον, η νέα προκλητική δουλειά του Μισέλ Φράνκο και η πρώτη αγγλόφωνη ταινία της Ελληνίδας δημιουργού ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε η Κλαούντια Καρντινάλε, Ιταλίδα σταρ του «Γατόπαρδου», στα 87 της χρόνια

Πολιτισμός / Πέθανε η Κλαούντια Καρντινάλε, Ιταλίδα σταρ του «Γατόπαρδου», στα 87 της χρόνια

Γεννημένη στην Τύνιδα στις 15 Απριλίου 1938, η Κλαούντια Καρντινάλε συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους δημιουργούς, μεταξύ των οποίων οι Λουκίνο Βισκόντι, Φεντερίκο Φελίνι, Ρίτσαρντ Μπρουκς, Ανρί Βερνέιγ και Σέρτζιο Λεόνε.
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Η pop star επιστρέφει στους κινηματογράφους και αποκτά δικό της ραδιοφωνικό σταθμό

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η pop star επιστρέφει στους κινηματογράφους και αποκτά δικό της ραδιοφωνικό σταθμό

Έντεκα ημέρες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ με την ίδια να ετοιμάζει ένα πάρτι κυκλοφορίας που θα προβληθεί στους κινηματογράφους
LIFO NEWSROOM
Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Τα εγγόνια του μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα μετά τον θάνατό του

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Τα εγγόνια του μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα μετά τον θάνατό του

Ο θρυλικός ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας πίσω του όχι μόνο μια καριέρα γεμάτη αριστουργήματα, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του που αναδεικνύει την πιο προσωπική του πλευρά
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Ψηφιδωτά, νεκροπόλεις και δρόμος 15 μέτρων ανακαλύφθηκαν στη ρωμαϊκή Κλαυδιόπολη

Πολιτισμός / Τουρκία: Ψηφιδωτά, νεκροπόλεις και δρόμος 15 μέτρων ανακαλύφθηκαν στη ρωμαϊκή Κλαυδιόπολη

Ανακαλύψεις στην Κλαυδιόπολη (Μπολού) φέρνουν στο φως ρωμαϊκό στάδιο, επιγραφές, μνημεία μονομάχων και ίχνη από τη ρωμαϊκή ζωή στην Ανατολία. Η αρχαία πόλη απειλείται από τη σύγχρονη ανάπτυξη
LIFO NEWSROOM