Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη Facebook Twitter
9

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη την Πέμπτη το βράδυ.

Η ηθοποιός, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση «Πετάει πετάει» αναφέρει πως μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε μέσα στο θέατρο Χυτήριο μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη Facebook Twitter

Το ποστ της ηθοποιού στο Facebook:

Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και η ηθοποιός και φίλη της Σοφίας Παυλίδου Τζένη Μπότση, η οποία έγραψε: «Εγώ δεν λυπάμαι... ντρέπομαι».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ηθοποιός, μετά το τέλος της παράστασης ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε το λόγο από την ηθοποιό επειδή δεν είπε μια ατάκα και δεν έκανε κάποια κίνηση σύμφωνα με το ρόλο της.

Η ηθοποιός αναφέρει πως μετά τη σύντομη λογομαχία και ενώ του εξήγησε πως δεν το έκανε επίτηδες, επέστρεψε στο καμαρίνι της και άρχισε να ξεβάφεται.

Ωστόσο ο Μάνος Παπαγιάννης, κλότσησε την πόρτα και εισήλθε μέσα αρπάζοντάς την από τον λαιμό.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως την πέταξε βίαια προς τα πίσω όπου υπήρχε μια καρέκλα ξύλινη και ο νεροχύτης του καμαρινιού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ στη πλάτη και στη σπονδυλική της στήλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες περιγραφές που έγιναν στο TLIFE και όσα ανέφερε η ηθοποιός στον σταθμό Epsilon πριν από λίγο, μάρτυρες στο περιστατικό ήταν και άλλοι ηθοποιοί της παράστασης.

 

Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, για εξύβριση, ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

O γιατρός που εξέτασε τη Σοφία στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας γνωμάτευσε ότι η ηθοποιός έχει κάκωση – θλάση γαστροκνημιαίου μυ αλλά και κάκωση στην οσφυική μοίρα.

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο μέχρι τώρα.

Για το συμβάν μίλησε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση και επιβεβαίωσε το περιστατικό περιγράφοντας τα όσα έζησε:

 
Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM