Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προσφέρεται να σε συνοδεύσει στα ψώνια σου με 400 δολάρια

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προσφέρεται να σε συνοδεύσει στα ψώνια σου με 400 δολάρια Facebook Twitter
2

Πόσα χρήματα θα ξοδεύατε για να επιλέξει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το επόμενο ζευγάρι παπούτσια σας; Η γνωστή ηθοποιός και fashionista αποφάσισε να συνεργαστεί με την Airbnb για να δημιουργήσει την απόλυτη «Κάρι Μπράντσο» εμπειρία, με οικοδέσποινα την ίδια.

Στο πλαίσιο της διάρκειας δύο ωρών περιήγησης, που ξεκινά από το κατάστημα Bloomingdale στην 59th Street της Ν. Υόρκης, οι συμμετέχοντες θα πάρουν ένα ζευγάρι παπούτσια από τη συλλογή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και θα σταματήσουν για παγωμένο γιαούρτι στο Forty Carrots Café. Τελευταία στάση το New York City Ballet, όπου η Σάρα υπόσχεται τις καλύτερες θέσεις και «μερικές VIP εκπλήξεις.

Η ηθοποιός, που αυτοχαρακτηρίζεται «περήφανη Νεοϋορκέζα», λέει πως τα ψώνια για παπούτσια θα τους μείνουν «αλησμόνητα» και να περιμένουν «μια νύχτα που δεν θα ξεχάσουν εύκολα». Η εμπειρία «Κάρι Μπράντσο» κοστίζει 400 δολάρια και η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη. Όλα τα έσοδα από την πρωτοβουλία θα πάνε στο New York City Ballet, όπου η Σάρα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. 


Η συνεργασία είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας της Airbnb να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία με κοινωνικό αντίκτυπο, εκτός από το να ενοικιάζει σπίτι. Έτσι, προσφέρει πλέον περιηγήσεις και δραστηριότητες που επιτρέπουν στους χρήστες της πλατφόρμας να εξερευνήσουν τις τέχνες, την ιστορία και πολλές ακόμη πλευρές της πόλης που επισκέπτονται. 

Όλα τα έσοδα από αυτές τις πρωτοβουλίες διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συγκαταλέγεται στους πολλούς ακόμη celebrities που συμφώνησαν να κάνουν κάτι τέτοιο, όπως ο Άνσελ Έλγκορτ που κάνει ξενάγηση σε γειτονιά του στο Μπρούκλιν για να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα από τους τυφώνες ή τον Μάικλ Στράχαν που πηγαίνει τους καλεσμένους του για γκολφ υπέρ του παιδικού νοσοκομείου St. Jude Children's Research Hospital.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM
ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πολιτισμός / Ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε 96 ετών: Ο γιος του λέει ότι αποσύρθηκε οριστικά από τον κινηματογράφο

Η καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ εκτείνεται σε περισσότερες από έξι δεκαετίες και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Πολιτισμός / Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Ο Εντγκάρ Μορέν, ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους της σύγχρονης Ευρώπης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών. Μέχρι το τέλος παρέμεινε ένας ακούραστος ερμηνευτής της Ιστορίας και των μεγάλων προκλήσεων του καιρού του.
THE LIFO TEAM