Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ επιστρέφουν στο Μπρόντγουεϊ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ επιστρέφουν στο Μπρόντγουεϊ Facebook Twitter
0

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι ζευγάρι στην ζωή και τώρα σκοπεύουν να υποδυθούν τρία ζευγάρια στο Μπρόντγουεϊ.

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη αναβίωση στο Μπρόντγουεϊ του έργου «Plaza Suite» του Νιλ Σάιμον, μια κωμωδία του 1968 σε τρεις πράξεις, με έξι διαφορετικούς χαρακτήρες, που διαδραματίζεται στην Σουίτα 719 του Plaza Hotel. 

«Απλώς λατρεύουμε αυτό το έργο. Είναι σίγουρα ένα έργο με πολιτιστικές και σεξουαλικές προσεγγίσεις πολύ διαφορετικές, αλλά υπάρχουν πολύ πιο δυνατά θέματα, σχετικά με τον γάμο, την απογοήτευση, την φιλοδοξία, την προδοσία και την αγάπη, που δεν απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη γενιά», είπε σε συνέντευξή της η Σάρα Τζέσιακ Πάρκερ.

Το έργο, σε σκηνοθεσία Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ, θα ξεκινήσει με 22 παραστάσεις τον Φεβρουάριο στο Colonial Theater της Βοστώνης (όπου είχε αρχίσει επίσης το 1968 η παραγωγή) και θα συνεχίσει για 17 εβδομάδες στο Hudson Theater του Μπρόντγουεϊ.

Ο σκηνοθέτης Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ, που είναι στενός φίλος του ζευγαριού εδώ και χρόνια, είπε πως αρχικά τους ζήτησε να κάνουν μια ανάγνωση για το έργο επειδή σκέφτηκε πως ο γάμος τους θα τους έκανε να καταλάβουν καλύτερα τους χαρακτήρες. «Πιστεύω πως είναι ένα υπέροχο έργο για την βιωσιμότητα του γάμου -πόσο άγριος μπορεί να γίνει αλλά και πόσο γελοίος», είπε ο ίδιος.

Από την πλευρά της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε «εξαιρετικά αισιόδοξη πως θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία, αλλά περιμένω πως θα είναι δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις». «Το γεγονός πως είμαστε παντρεμένοι είναι μια ενδιαφέρουσα παράμετρος, αλλά ειλικρινά ανησυχώ περισσότερο για το να γίνει σωστή δουλειά και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για τον ρόλο από την γυναίκα μου», είπε ο Μάθιου Μπρόντερικ.

Με πληροφορίες από New York Times

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM