Η Σακίρα κυκλοφορεί νέο άλμπουμ μετά από 7 χρόνια

Η Σακίρα κυκλοφορεί νέο άλμπουμ μετά από 7 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Mετά από επτά χρόνια, η Κολομβιανή σούπερ σταρ Σακίρα θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Las Mujeres Ya No Lloran (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια)».

Το νέο άλμπουμ της Σακίρα αποτελείται από 16 τραγούδια, οκτώ νέα και ένα remix, συμπεριλαμβανομένων επτά επιτυχιών που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, όπως τα «Music Sessions Vol.53» με τον Bizarrap και «Copa Vacía» με τον Manuel Turizo.

Επίσης το νέο της άλμπουμ σηματοδοτεί την πρώτη της κυκλοφορία σε βινύλιο, με τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, σύμφωνα με το Variety.

«Η δημιουργία αυτού του έργου ήταν μια αλχημική διαδικασία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Ιnstagram η σταρ. «Καθώς έγραφα κάθε τραγούδι, ξαναγεννιόμουν. Καθώς τα τραγουδούσα, τα δάκρυά μου μεταμορφώνονταν σε διαμάντια και η αδυναμία μου σε δύναμη».

Το νέο άλμπουμ της Shakira κυκλοφορεί μετά το El Dorado το 2017, το οποίο παρέμεινε πέντε εβδομάδες στην κορυφή του Top Latin Albums Chart του Billboard με επιτυχίες όπως το «Chantaje» με τον Maluma και το «La Bicicleta» με τον Carlos Vives.

Το άλμπουμ «Las Mujeres Ya No Lloran», θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM
GUINESS JONATHAN ANDERSON

Πολιτισμός / O Jonathan Anderson συνεργάζεται με τη Guinness και λανσάρει πουλόβερ αξίας 1.450 ευρώ εμπνευσμένο από χαλί παμπ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας DIOR συνεργάζεται με τη Guinness και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την αισθητική των παραδοσιακών παμπ
THE LIFO TEAM