Η Σακίρα κυκλοφορεί νέο άλμπουμ μετά από 7 χρόνια

Η Σακίρα κυκλοφορεί νέο άλμπουμ μετά από 7 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Mετά από επτά χρόνια, η Κολομβιανή σούπερ σταρ Σακίρα θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Las Mujeres Ya No Lloran (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια)».

Το νέο άλμπουμ της Σακίρα αποτελείται από 16 τραγούδια, οκτώ νέα και ένα remix, συμπεριλαμβανομένων επτά επιτυχιών που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, όπως τα «Music Sessions Vol.53» με τον Bizarrap και «Copa Vacía» με τον Manuel Turizo.

Επίσης το νέο της άλμπουμ σηματοδοτεί την πρώτη της κυκλοφορία σε βινύλιο, με τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, σύμφωνα με το Variety.

«Η δημιουργία αυτού του έργου ήταν μια αλχημική διαδικασία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Ιnstagram η σταρ. «Καθώς έγραφα κάθε τραγούδι, ξαναγεννιόμουν. Καθώς τα τραγουδούσα, τα δάκρυά μου μεταμορφώνονταν σε διαμάντια και η αδυναμία μου σε δύναμη».

Το νέο άλμπουμ της Shakira κυκλοφορεί μετά το El Dorado το 2017, το οποίο παρέμεινε πέντε εβδομάδες στην κορυφή του Top Latin Albums Chart του Billboard με επιτυχίες όπως το «Chantaje» με τον Maluma και το «La Bicicleta» με τον Carlos Vives.

Το άλμπουμ «Las Mujeres Ya No Lloran», θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM