Η Ρεμπέκα Χολ μετανιώνει που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν και δίνει την αμοιβή της στο Time's Up

Η Ρεμπέκα Χολ μετανιώνει που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν και δίνει την αμοιβή της στο Time's Up Facebook Twitter
0

Μετά την Μίρα Σορβίνο και την Γκρέτα Γκέργουικ, και η Ρεμπέκα Χολ έρχεται να προστεθεί στην λίστα των ηθοποιών που μετανιώνουν για την συνεργασία τους με τον Γούντι Άλεν, εξαιτίας των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση που βαραίνουν τον Αμερικανό σκηνοθέτη. 

Η Χολ, που πρωταγωνίστησε τόσο στο «Vicky Cristina Barcelona», όσο και στο «A Rainy Day in New York» του Άλεν, έγραψε ότι το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν την έκανε να επανεκτιμήσει τις επιλογές της και να ζητήσει συγγνώμη για την απόφασή της να συνεργαστεί με τον Γούντι Άλεν, που έχει κατηγορηθεί από την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών.

«Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι άνετα και λυπάμαι βαθύτατα», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι έχει δωρίσει στο Time's Up την αμοιβή της από την ταινία «A Rainy Day in New York», στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Τίμοθι Σαλαμέ, Τζουντ Λο, Έλ Φάνινγκ και Σελίνα Γκόμεζ.

Αν και εξακολουθεί, όπως λέει, να ευγνωμονεί τον Άλεν επειδή της έδωσε έναν από τους πρώτους ρόλους της σε ταινία, ξαναδιαβάζοντας το δημοσίευμα της Φάροου για την υπόθεση κακοποίησης συνειδητοποίησε ότι οι πράξεις της έκαναν μια άλλη γυναίκα να αισθάνεται απόρριψη και ότι είναι φιμωμένη.

Προηγήθηκε η Μίρα Σορβίνο, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Γούντι Άλεν «Mighty Aphrodite» που δήλωσε επίσης μετανιωμένη, ζητώντας συγγνώμη για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις, Γκρέτα Γκέργουικ, που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν στην ταινία «To Rome With Love» ήταν η πρώτη που εξέφρασε τη λύπη της για τη συνεργασία της και δεσμεύτηκε πως κάτι τέτοιο δεν θα την επαναληφθεί ποτέ.

Απαντώντας στην Γκέργουικ μέσω Twitter η Ντίλαν Φάροου έγραψε: «Γκρέτα σ' ευχαριστώ για τη φωνή σου. Σ' ευχαριστώ για τα λόγια σου. Να ξέρεις ότι τα ένιωσα και τα εκτίμησα βαθιά».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM