Η Ρεμπέκα Χολ μετανιώνει που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν και δίνει την αμοιβή της στο Time's Up

Η Ρεμπέκα Χολ μετανιώνει που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν και δίνει την αμοιβή της στο Time's Up Facebook Twitter
0

Μετά την Μίρα Σορβίνο και την Γκρέτα Γκέργουικ, και η Ρεμπέκα Χολ έρχεται να προστεθεί στην λίστα των ηθοποιών που μετανιώνουν για την συνεργασία τους με τον Γούντι Άλεν, εξαιτίας των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση που βαραίνουν τον Αμερικανό σκηνοθέτη. 

Η Χολ, που πρωταγωνίστησε τόσο στο «Vicky Cristina Barcelona», όσο και στο «A Rainy Day in New York» του Άλεν, έγραψε ότι το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν την έκανε να επανεκτιμήσει τις επιλογές της και να ζητήσει συγγνώμη για την απόφασή της να συνεργαστεί με τον Γούντι Άλεν, που έχει κατηγορηθεί από την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών.

«Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι άνετα και λυπάμαι βαθύτατα», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι έχει δωρίσει στο Time's Up την αμοιβή της από την ταινία «A Rainy Day in New York», στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Τίμοθι Σαλαμέ, Τζουντ Λο, Έλ Φάνινγκ και Σελίνα Γκόμεζ.

Αν και εξακολουθεί, όπως λέει, να ευγνωμονεί τον Άλεν επειδή της έδωσε έναν από τους πρώτους ρόλους της σε ταινία, ξαναδιαβάζοντας το δημοσίευμα της Φάροου για την υπόθεση κακοποίησης συνειδητοποίησε ότι οι πράξεις της έκαναν μια άλλη γυναίκα να αισθάνεται απόρριψη και ότι είναι φιμωμένη.

Προηγήθηκε η Μίρα Σορβίνο, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Γούντι Άλεν «Mighty Aphrodite» που δήλωσε επίσης μετανιωμένη, ζητώντας συγγνώμη για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις, Γκρέτα Γκέργουικ, που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν στην ταινία «To Rome With Love» ήταν η πρώτη που εξέφρασε τη λύπη της για τη συνεργασία της και δεσμεύτηκε πως κάτι τέτοιο δεν θα την επαναληφθεί ποτέ.

Απαντώντας στην Γκέργουικ μέσω Twitter η Ντίλαν Φάροου έγραψε: «Γκρέτα σ' ευχαριστώ για τη φωνή σου. Σ' ευχαριστώ για τα λόγια σου. Να ξέρεις ότι τα ένιωσα και τα εκτίμησα βαθιά».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM
Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM