Η Ρεμπέκα Χολ μετανιώνει που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν και δίνει την αμοιβή της στο Time's Up

Η Ρεμπέκα Χολ μετανιώνει που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν και δίνει την αμοιβή της στο Time's Up Facebook Twitter
0

Μετά την Μίρα Σορβίνο και την Γκρέτα Γκέργουικ, και η Ρεμπέκα Χολ έρχεται να προστεθεί στην λίστα των ηθοποιών που μετανιώνουν για την συνεργασία τους με τον Γούντι Άλεν, εξαιτίας των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση που βαραίνουν τον Αμερικανό σκηνοθέτη. 

Η Χολ, που πρωταγωνίστησε τόσο στο «Vicky Cristina Barcelona», όσο και στο «A Rainy Day in New York» του Άλεν, έγραψε ότι το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν την έκανε να επανεκτιμήσει τις επιλογές της και να ζητήσει συγγνώμη για την απόφασή της να συνεργαστεί με τον Γούντι Άλεν, που έχει κατηγορηθεί από την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών.

«Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι άνετα και λυπάμαι βαθύτατα», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι έχει δωρίσει στο Time's Up την αμοιβή της από την ταινία «A Rainy Day in New York», στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Τίμοθι Σαλαμέ, Τζουντ Λο, Έλ Φάνινγκ και Σελίνα Γκόμεζ.

Αν και εξακολουθεί, όπως λέει, να ευγνωμονεί τον Άλεν επειδή της έδωσε έναν από τους πρώτους ρόλους της σε ταινία, ξαναδιαβάζοντας το δημοσίευμα της Φάροου για την υπόθεση κακοποίησης συνειδητοποίησε ότι οι πράξεις της έκαναν μια άλλη γυναίκα να αισθάνεται απόρριψη και ότι είναι φιμωμένη.

Προηγήθηκε η Μίρα Σορβίνο, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Γούντι Άλεν «Mighty Aphrodite» που δήλωσε επίσης μετανιωμένη, ζητώντας συγγνώμη για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις, Γκρέτα Γκέργουικ, που συνεργάστηκε με τον Γούντι Άλεν στην ταινία «To Rome With Love» ήταν η πρώτη που εξέφρασε τη λύπη της για τη συνεργασία της και δεσμεύτηκε πως κάτι τέτοιο δεν θα την επαναληφθεί ποτέ.

Απαντώντας στην Γκέργουικ μέσω Twitter η Ντίλαν Φάροου έγραψε: «Γκρέτα σ' ευχαριστώ για τη φωνή σου. Σ' ευχαριστώ για τα λόγια σου. Να ξέρεις ότι τα ένιωσα και τα εκτίμησα βαθιά».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM