Το 2006, ο Banksy κυκλοφόρησε εκατοντάδες ψεύτικες κόπιες του πρώτου άλμπουμ της Πάρις Χίλτον, «Paris», μαζί με ψεύτικα κομμάτια όπως «Why Am I Famous?» και «What Have I Done?» αλλά και remix του DJ Danger Mouse.

 

Τώρα το συγκεκριμένο CD έχει γίνει επιτυχία στις δημοπρασίες και η Πάρις Χίλτον θέλει το μερίδιό της. 

 

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξη στο Bustle, η Χίλτον είπε: «Ο Banksy είναι ένας εμβληματικός καλλιτέχνης και σκέφτηκα ότι είναι πολύ ωραίο που βρήκε το χρόνο να πάει και να αγοράσει 500 από τα άλμπουμ μου και να τους κάνει κάτι τέτοιο».

 

Και πρόσθεσε: «Βασικά προσπαθώ να αγοράσω ένα. Περιμένω να γίνει ξανά ένα διαθέσιμο επειδή είναι limited edition. Αλλά το βρήκα φανταστικό που έκανε κάτι τέτοιο». 

 

Η Πάρις Χιλτον θέλει το ψεύτικο CD «Paris» του Banksy που την διακωμωδούσε

 

Τα CD-παρωδία του Banksy έγιναν ανάρπαστα από τότε που τα έβαλε σε διάφορα καταστήματα δίσκων σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Αντίγραφο του σινγκλ βγήκε σε δημοπρασία μέσω του TateWard Auctions και πουλήθηκε χθες για 8.750 λίρες, χωρίς να γίνει γνωστός ο αγοραστής.

 

H Πάρις Χίλτον ετοιμάζει την επιστροφή της στη μουσική, καθώς σήμερα κυκλοφόρησε το νέο της σινγκλ «I Blame You» σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Lodato. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yes! 🥳 My new single with @DJLodato "I Blame You" just got released! 🙌 It's a love song about the love of my life😍 Click link in bio to download it now! Listen to it & then let me know your thoughts in the comments. 🥰 #IBlameYou 🎶🎤👸🏼🎶

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις