Η Ούμα Θέρμαν εξομολογείται τι πραγματικά έγινε με τον Γουάινστιν - «Με έσπρωξε κάτω - Προσπάθησε να γδυθεί»

Η Ούμα Θέρμαν εξομολογείται τι πραγματικά έγινε με τον Γουάινστιν - «Με έσπρωξε κάτω - Προσπάθησε να γδυθεί» Facebook Twitter
EPA/ARNO BURGI
0

Μετά από μόνο απλούς υπαινιγμούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, η Ούμα Θέρμαν λύνει τη σιωπή της και μιλάει με λεπτομέρειες για το τι συνέβει ανάμεσα σε αυτήν και το Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Σε μία εκτενή συνέντευξή της στους New York Times, η ηθοποιός κατηγορεί τον παραγωγό του Χόλιγουντ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά και την απείλησε ότι θα καταστρέψει την καριέρα της.

Σύμφωνα με την Θέρμαν, το περιστατικό έγινε στη σουίτα του Γουάινστιν σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο.

Έπειτα από ένα επαγγελματικό ραντεβού στο Παρίσι που είχε μια αναπάντεχη τροπή καθώς ο Γουάινστιν προσκάλεσε την πρωταγωνίστρια στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο και κατόπιν σε μια σάουνα, η Ούμα Θέρμαν βρήκε τον παραγωγό της στο Λονδίνο.

«Ήταν λες και δέχθηκα "χτύπημα" στο κεφάλι. Με έσπρωξε κάτω. Προσπάθησε να μου επιβληθεί. Προσπάθησε να εκθέσει τον εαυτό του, να γδυθεί. Έκανε ένα σωρό από δυσάρεστα πράγματα», αναφέρει η ηθοποιός.

«Όμως δεν τα κατάφερε. Είσαι σαν ένα ζώο που παλεύει να ξεφύγει, σαν μία σαύρα. Έκανα ότι μπορούσα για να φέρω την κατάσταση υπό τον έλεγχό μου. Το δικό μου έλεγχο, όχι το δικό του», είπε.

Η Θέρμαν ανέφερε ότι την επόμενη ημέρα έλαβε ένα «χυδαίο μπουκέτο τριαντάφυλλα» από τον Γουάινστιν και επέλεξε να τον αντιμετωπίσει για αυτό που έγινε. Δεν έληξε καλά.

Τον απείλησε λέγοντας ότι «εάν κάνεις ότι έκανες σε μένα, σε άλλους ανθρώπους θα χάσεις την καριέρα σου, τη φήμη σου και την οικογένειά σου, το υπόσχομαι». Η ηθοποιός αναφέρει ότι δεν θυμάται τίποτε άλλο από το περιστατικό.

Η Ιλόνα Χέρμαν, μακιγιέζ και φίλη πολλών χρόνων της Ούμα Θέρμαν, η οποία την περίμενε εκείνη την ημέρα όταν πήγε να αντιμετωπίσει τον παραγωγό στο ξενοδοχείο του, ανέφερε: «Ήταν πολύ αναστατωμένη και είχε αυτό το κενό βλέμμα. Τα μάτια της ήταν σαν τρελά και βρισκόταν εκτός εαυτού. Την έβαλα σε ένα ταξί και πήγαμε σπίτι μου. Πραγματικά έτρεμε». 

«Ο κ. Γουάινστιν παραδέχθηκε ότι προσέγγισε ερωτικά την κ. Θέρμαν αφού παρερμήνευσε την συμπεριφορά της στο Παρίσι. Ζήτησε αμέσως συγγνώμη» επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου ένας εκπρόσωπος τύπου του πρώην παραγωγού, που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία στην Αριζόνα.

Ο εκπρόσωπος τύπου περιγράφει τη σχέση μεταξύ των δύο ως μια «επαγγελματική σχέση διασκεδαστική, αναμειγμένη με αποπλάνηση». Αρνείται όμως ότι απείλησε ότι θα καταστρέψει την καριέρα της. Ο εκπρόσωπος του Γουάινστιν είπε ότι η Ούμα Θέρμαν ήταν μια «φανταστική ηθοποιός»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM