Η Ντέμπι Χάρι περιγράφει πώς γλίτωσε κάποτε από τα χέρια του διαβόητου serial killer, Τεντ Μπάντι

Η Ντέμπι Χάρι περιγράφει πώς γλίτωσε κάποτε από τα χέρια του διαβόητου serial killer, Τεντ Μπάντι Facebook Twitter
Ήταν αργά τη νύχτα και προσπαθούσε να πάει στην άλλη άκρη του Μανχάταν σε ένα «after» κλαμπ όταν σταμάτησε δίπλα της ένας λευκός «σκαραβαίος»...
0

Παράλληλα με την ανακοίνωση της επικείμενης έκδοσης των απομνημονευμάτων της, η τραγουδίστρια των Blondie αναφέρθηκε ξανά στην τυχαία αλλά ευτυχώς όχι μοιραία συνάντηση της με τον διαβόητο δολοφόνο στις αρχές της δεκαετίας του '70.

Ήταν αργά τη νύχτα και προσπαθούσε να πάει στην άλλη άκρη του Μανχάταν σε ένα «after» κλαμπ όταν σταμάτησε δίπλα της ένας λευκός «σκαραβαίος» και ο οδηγός του (τον οποίο πολύ αργότερα θα αναγνώριζε ως τον πιο αιμοσταγή αλλά και πιο διάσημο serial killer στην ιστορία) της πρότεινε να την «εξυπηρετήσει». Η ίδια αρνήθηκε αρχικά αλλά τελικά δέχτηκε διστακτικά καθώς δεν έβρισκε ταξί.

Η διαδρομή δεν ήταν μεγάλη, αλλά σύντομα κατελήφθη από πανικό διαπιστώνοντας ότι τα παράθυρα δεν κατέβαιναν ενώ δεν υπήρχε και χερούλι στην πόρτα: «Προσπάθησα να ανοίξω όπως μπορούσα και μόλις εκείνος το κατάλαβε, έστριψε γρήγορα σε ένα στενό. Τελικά με κάποια απελπισμένη προσπάθεια, κατάφερα να πεταχτώ έξω και να βρεθώ στη μέση του δρόμου. Το αυτοκίνητο έγινε καπνός».

Η Ντέμπι Χάρι περιγράφει πώς γλίτωσε κάποτε από τα χέρια του διαβόητου serial killer, Τεντ Μπάντι Facebook Twitter
Ο αιματοβαμμένος λευκός σκαραβαίος του Τεντ Μπάντι στον οποίο λέει οτρι βρέθηκε κάποτε και η τραγουδίστρια των Blondie

Η Ντέμπι Χάρι δήλωσε επίσης ότι κατανοεί την δυσπιστία κάποιων σε σχέση με το τρομακτικό περιστατικό, επιμένει όμως ότι είναι απολύτως πραγματικό και της ήρθε για άλλη μια φορά στο μυαλό με αφορμή το φετινό ντοκιμαντέρ για τον Τεντ Μπάντι αλλά και τη νέα ταινία στην οποία τον υποδύεται ο Ζακ Έφρον (και τα δύο παραγωγής του Netflix).

Πρόσθεσε πάντως ότι αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές ιστορίες που αφηγείται στο βιβλίο της που έχει τίτλο "Face It". «Κάποιες από αυτές είναι αστείες, κάποιες τρομακτικές και κάποιες σου παγώνουν το αίμα», δήλωσε αινιγματικά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οι εντυπωσιακές αυτές εκκλησιές, που θεωρούνται το όγδοο θαύμα του κόσμου, έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO
THE LIFO TEAM
Χάρις Αλεξίου – Όλια Λαζαρίδου στο θέατρο Πειραιά

Πολιτισμός / Χάρις Αλεξίου και Όλια Λαζαρίδου μαζί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσιάζει το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου», σε μια θεατροποιημένη σκηνική παρουσίαση.
THE LIFO TEAM
World Weather Network: Μια νέα παγκόσμια πολιτιστική πλατφόρμα, για την επείγουσα κατάσταση της κλιματικής αλλαγής

Πολιτισμός / World Weather Network: Μια νέα παγκόσμια πολιτιστική πλατφόρμα για την κλιματική αλλαγή

Δημιουργείται μια νέα παγκόσμια πλατφόρμα, που εκφράζει φωνές και απόψεις σχετικά με την επείγουσα κατάσταση της κλιματικής αλλαγής και καλεί τη διεθνή κοινότητα να δει, να ακούσει, να μάθει και να δράσει.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ