Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε Facebook Twitter
6
Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε Facebook Twitter

Η Νικόλ Κίντμαν που είναι γνωστή για το πάντα κομψό, ενίοτε σχεδόν συντηρητικό, στιλ της στο κόκκινο χαλί, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά ποζάροντας σε μια πολύ διαφορετική φωτογράφιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Η 50χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε από την Carin Backoff για το εξώφυλλο του περιοδικού LOVE, φορώντας ένα αρκετά προκλητικό ολόσωμο μαγιό σε κόκκινο χρώμα. Το μαγιό συνδυαζόταν με ένα καπέλο καουμπόι και ασορτί μπότες- συμβολισμός για πολλούς που παραπέμπει στον σύζυγό της Keith Urban, ο οποίος είναι τραγουδιστής της κάντρι. Το σύνολο ολοκλήρωνε ένα τζιν μπουφάν με ψεύτικη γούνα από μέσα, το οποίο φορά ριγμένο μέχρι τους καρπούς τον χεριών. Από κάτω η φωτογραφία γράφει: «Από την ντίσκο ως το ξημέρωμα», υπονοώντας πως η ηθοποιός διασκέδαζε μέχρι πρωίας.

  

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε Facebook Twitter

Η φωτογράφιση σχολιάστηκε ως μία από τις πιο σέξι που έχει κάνει ποτέ η Νικόλ Κίντμαν, που από την πλευρά παραδέχθηκε πως την προβλημάτισε το θέμα και το αποτέλεσμα. «Σκέφτηκα αυτήν την φωτογράφιση μετά. Έλεγα, "Τι έκανα; Έχασα το μυαλό μου! Πώς είναι οι λήψεις; Δείχνουν τρελές;», αναφέρεται σε άλλη λεζάντα από τις φωτογραφίες. 

Το περιοδικό δημοσίευσε στο Instagram και ένα σύντομο βίντεο της Νικόλ. «Δεν υπάρχει στρατηγική ή σκέψη από πίσω- απλώς πηγαίνω όπου νιώθω πως θέλω να πάω, το οποίο κατά καιρούς λειτουργεί και ως πλεονέκτημα και ως ζημιά. Εφιστώ την προσοχή μου κυρίως στο εργάζομαι με τους φίλους μου: να δουλεύω με κόσμο που γνωρίζω ή να νιώθω πως είναι δημιουργοί. Οπότε το μεγάλο κομμάτι καθοδηγείται από τον αφηγητή, από τον παραγωγό της ταινίας», αναφέρεται δίπλα στο βίντεο.

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Πολιτισμός / Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Ο Εντγκάρ Μορέν, ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους της σύγχρονης Ευρώπης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών. Μέχρι το τέλος παρέμεινε ένας ακούραστος ερμηνευτής της Ιστορίας και των μεγάλων προκλήσεων του καιρού του.
THE LIFO TEAM
Ο Thomas Dambo έκρυβε γιγάντια τρολ από σκουπίδια στα δάση. Τώρα μπαίνουν στο μουσείο

Πολιτισμός / Ο Thomas Dambo έκρυβε γιγάντια τρολ από σκουπίδια στα δάση. Τώρα μπαίνουν στο μουσείο

Η νέα έκθεση The Garbage Man στο ARKEN Museum της Δανίας φέρνει για πρώτη φορά σε μουσείο τα γιγάντια τρολ του Thomas Dambo, φτιαγμένα από πεταμένο ξύλο, υφάσματα, χαρτόνια και σκουπίδια που ξαναγίνονται παραμύθι.
THE LIFO TEAM
Τα άγρια παιδιά της Βαρκελώνης μετά το τέλος της νύχτας

Πολιτισμός / Τα άγρια παιδιά της Βαρκελώνης μετά το τέλος της νύχτας

Στη φωτογραφική σειρά 24 Hour Party, People, η Juliette Cassidy ακολουθεί για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο τη hardcore και car tuning υποκουλτούρα της Βαρκελώνης, καταγράφοντας σε φιλμ 35mm έναν κόσμο που πίσω από την ένταση κρύβει φροντίδα, πίστη και δικούς του κανόνε
THE LIFO TEAM
Η τσίχλα της Νίνα Σιμόν και τα ιερά λείψανα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Holy Pop!Όταν οι ποπ σταρ γίνονται άγιοι και τα σουβενίρ τους ιερά λείψανα

Με αφορμή την έκθεση Holy Pop! στο Somerset House, η ποπ λατρεία αντιμετωπίζεται σαν θρησκεία: από ιδιωτικά shrines για τον Prince, την Britney Spears και τον Elvis μέχρι μια τσίχλα της Νίνα Σιμόν που φυλάσσεται σαν ιερό αντικείμενο.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ παραλίγο να γίνει Γκριν Γκόμπλιν και το Spider-Man θα ήταν πολύ πιο παρανοϊκό

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ παραλίγο να γίνει Γκριν Γκόμπλιν και το Spider-Man θα ήταν πολύ πιο παρανοϊκό

Μιλώντας για το Spider-Noir, ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ότι ο Σαμ Ράιμι τον ήθελε για τον ρόλο του Γκριν Γκόμπλιν στο Spider-Man του 2002. Εκείνος, όμως, προτίμησε τότε να κάνει το Adaptation.
THE LIFO TEAM
Το ροζ φόρεμα της Marilyn Monroe ήταν πάντα πιο έξυπνο απ’ όσο έδειχνε

Πολιτισμός / Το ροζ φόρεμα της Marilyn Monroe ήταν πάντα πιο έξυπνο απ’ όσο έδειχνε

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: Hollywood Icon στο Academy Museum του Λος Άντζελες, το θρυλικό ροζ φόρεμα από το «Diamonds Are a Girl’s Best Friend» επιστρέφει στο κοινό. Ένα εύθραυστο αντικείμενο, φτιαγμένο βιαστικά μέσα στον πανικό ενός στούντιο που προσπάθησε να ελέγξει τη σεξουαλική εικόνα της Μονρό και κατέληξε να της χαρίσει έναν από τους πιο αθάνατους μύθους της.
THE LIFO TEAM
Η Betye Saar πριν γίνει μύθος έραβε μαγικά ρούχα

Πολιτισμός / Η Μπέτι Σαρ πριν γίνει μύθος έραβε μαγικά ρούχα

Με αφορμή την έκθεση Let’s Get It On: The Wearable Art of Betye Saar στο Roberts Projects του Λος Άντζελες, η σχεδόν 100χρονη καλλιτέχνιδα επιστρέφει στα κοστούμια, τα κοσμήματα και τα φυλαχτά που έφτιαχνε από τα ’50s έως τα ’70s το κρυφό εργαστήριο από όπου γεννήθηκε η γλώσσα των assemblages της.
THE LIFO TEAM
Ένας χαμένος πίνακας της Λεονόρα Κάρινγκτον βγαίνει πρώτη φορά στο φως

Πολιτισμός / Ένας χαμένος πίνακας της Λεονόρα Κάρινγκτον βγαίνει πρώτη φορά στο φως

Το Villa Pilar, που η σουρεαλίστρια ζωγράφισε το 1940 ενώ νοσηλευόταν σε σανατόριο στο Σανταντέρ, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά δημόσια στο Freud Museum του Λονδίνου πριν ταξιδέψει στην πόλη όπου δημιουργήθηκε
THE LIFO TEAM
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ βγάζει νέο άλμπουμ με τον Τζον Λένον ακόμα στο μυαλό του

Πολιτισμός / Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ βγάζει νέο άλμπουμ με τον Τζον Λένον ακόμα στο μυαλό του

Στο The Boys of Dungeon Lane, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ επιστρέφει στα παιδικά του χρόνια στο Λίβερπουλ, στη μνήμη του Τζον Λένον, σε ένα νέο τραγούδι με τον Ρίνγκο Σταρ και στην απρόσμενη έμπνευση που πήρε από τους Oasis.
THE LIFO TEAM