Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε

 

Η Νικόλ Κίντμαν που είναι γνωστή για το πάντα κομψό, ενίοτε σχεδόν συντηρητικό, στιλ της στο κόκκινο χαλί, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά ποζάροντας σε μια πολύ διαφορετική φωτογράφιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

 

Η 50χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε από την Carin Backoff για το εξώφυλλο του περιοδικού LOVE, φορώντας ένα αρκετά προκλητικό ολόσωμο μαγιό σε κόκκινο χρώμα. Το μαγιό συνδυαζόταν με ένα καπέλο καουμπόι και ασορτί μπότες- συμβολισμός για πολλούς που παραπέμπει στον σύζυγό της Keith Urban, ο οποίος είναι τραγουδιστής της κάντρι. Το σύνολο ολοκλήρωνε ένα τζιν μπουφάν με ψεύτικη γούνα από μέσα, το οποίο φορά ριγμένο μέχρι τους καρπούς τον χεριών. Από κάτω η φωτογραφία γράφει: «Από την ντίσκο ως το ξημέρωμα», υπονοώντας πως η ηθοποιός διασκέδαζε μέχρι πρωίας.

  

Η Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται με ένα προκλητικό μαγιό και αναρωτιέται αν έχασε το μυαλό της που το τόλμησε

 

Η φωτογράφιση σχολιάστηκε ως μία από τις πιο σέξι που έχει κάνει ποτέ η Νικόλ Κίντμαν, που από την πλευρά παραδέχθηκε πως την προβλημάτισε το θέμα και το αποτέλεσμα. «Σκέφτηκα αυτήν την φωτογράφιση μετά. Έλεγα, "Τι έκανα; Έχασα το μυαλό μου! Πώς είναι οι λήψεις; Δείχνουν τρελές;», αναφέρεται σε άλλη λεζάντα από τις φωτογραφίες. 

 

Το περιοδικό δημοσίευσε στο Instagram και ένα σύντομο βίντεο της Νικόλ. «Δεν υπάρχει στρατηγική ή σκέψη από πίσω- απλώς πηγαίνω όπου νιώθω πως θέλω να πάω, το οποίο κατά καιρούς λειτουργεί και ως πλεονέκτημα και ως ζημιά. Εφιστώ την προσοχή μου κυρίως στο εργάζομαι με τους φίλους μου: να δουλεύω με κόσμο που γνωρίζω ή να νιώθω πως είναι δημιουργοί. Οπότε το μεγάλο κομμάτι καθοδηγείται από τον αφηγητή, από τον παραγωγό της ταινίας», αναφέρεται δίπλα στο βίντεο.