Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται πως έχει δεχθεί body-shaming από την ίδια τη μητέρα της

Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται πως έχει δεχθεί body-shaming από την ίδια τη μητέρα της Facebook Twitter
0

Μπορεί να υπήρξε ένα από τα διασημότερα σουπερμόντελ του κόσμου, αλλά η Μπρουκ Σιλντς αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί έντονη κριτική για το σώμα της και μάλιστα από την ίδια τη μητέρα της. 

Το 52χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το Porter Edit, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, Τέρι, που υπήρξε επίσης μάνατζερ της από όταν ήταν παιδί. Όπως είπε, ήταν εκείνη που την έκανε να αμφιβάλλει από πολύ μικρή για το σώμα της.  

«Η μητέρα μου μεθούσε και μου έλεγε: "Γιατί δεν κουνάς τα χοντρά σου οπίσθια;". Οπότε πάντα πίστευα πως είναι χοντρά», λέει η Σιλντς, την οποίας η μητέρα πέθανε το 2012 μετά από πολύχρονη μάχη με τον αλκοολισμό.

Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται πως έχει δεχθεί body-shaming από την ίδια τη μητέρα της Facebook Twitter
Η Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται πως έχει δεχθεί body-shaming από την ίδια τη μητέρα της Facebook Twitter

Όπως εξηγεί στη συνέχεια της συνέντευξής της, εκείνος που τη βοήθησε να δει επιτέλους θετικά το σώμα της ήταν ο σύζυγός της, ο σεναριογράφος Κρίς Χέντσυ με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 17 χρόνια. 

«Πάντα έφευγα με την όπισθεν από τα δωμάτια και αυτός μου έλεγε, "Όχι, θέλω να σε χουφτώσω". Χαιρόταν και τη θηλυκότητα και το σώμα μου. Και εγώ είχα ανάγκη από έναν άντρα να με τιμά», λέει η ίδια. 

Just in: I’m on the cover of #PorterEdit @portermagazine! Link in bio to read the full story. ?: @bjorniooss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields) στις


Η Μπρουκ Σιλντς ήταν παντρεμένη με τον τενίστα Αντρέ Αγκάσι από το 1997 μέχρι το 1999. Έκανε ντεμπούτο στο χώρο του θεάματος από πολύ μικρή, αλλά η θρυλική της διαφήμιση για τα τζιν Calvin Klein ήταν αυτή που εκτόξευσε τη φήμη της και την καθιέρωσε ως μια από τις διασημότερες καλλονές. Αυτό όμως, όπως παραδέχεται, δεν σήμαινε πως είχε αποδεχθεί την εικόνα της. 

«Έκανα μόντελινγκ σε μαγιό όταν ήμουν 15 ετών κι ακόμη και τότε πίστευα πως δεν έχω σώμα για μαγιό. Ήμουν φωτομοντέλο, όχι σουπερμόντελ. Είχα έντονα φρύδια και μάτια και πάντα με περιέγραφαν ως "αθλητική", "όχι αρκετά αδύνατη", "όχι μοντέλο πασαρέλας". Αυτά τα λόγια ριζώνουν στη συνείδησή σου», αναφέρει η 52χρονη ηθοποιός. 

Σήμερα στην ηλικία των 52 ετών λέει πως πλέον νιώθει άνετα και περήφανη για το σώμα της και στη σκληρή δουλειά για να το αποκτήσει. 

Loved working with @ashleygraham on the @swimsuitsforall campaign ♥️ #WCW Link in bio!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields) στις


Ready for anything in my #PowerSuit. So happy to be a part of this @swimsuitsforall campaign — see the rest, link in bio!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM