Η Μπιγιονσέ γίνεται η «Νάλα» στην ταινία «Τhe Lion King»

Η Μπιγιονσέ γίνεται η «Νάλα» στην ταινία «Τhe Lion King» Facebook Twitter
0

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από όλες τις πλευρές και σίγουρα από την ίδια με τον πλέον επίσημο τρόπο. Η Μπιγιονσέ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Lion King» της Disney στο ρόλο της λιονταρίνας Νάλα. 

Η ταινία θα τεθεί κάτω από τις οδηγίες του Τζον Φαβρό, ο οποίος ύστερα από το ριμέικ του «Βιβλίου της Ζούγκλας» από καρτούν σε ταινία, τώρα συνεχίζει με τον αγαπημένο όλων «Βασιλιά των Λιονταριών» (The Lion King) της Disney.

Η Μπιγιόνσε επιβεβαίωσε την είδη μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twiter. Θα είναι αυτή που θα δώσει τη φωνή της στη λιονταρίνα Νάλα, που αρχικά έκανε παρέα με τον Σίμπα για να καταλήξουν μεγαλώνοντας να είναι μαζί. Όπου Σίμπα στο μεταξύ, βλέπε Ντόναλντ Γκλόβερ.

«Είναι όνειρο κάθε σκηνοθέτη να συγκεντρώσει μία τόσο ταλαντούχα ομάδα για να δώσει πνοή σε αυτήν την κλασσική ιστορία», δήλωσε ο ο Φαβρό, καθώς η Disney αποκάλυπτε το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνολικά κέρδη της πρωτότυπης ιστορίας κινουμένων σχεδίων που κυκλοφόρησε στη μεγάλη οθόνη το 1994 και «φιλοξενούσε» τραγούδια των Έλτον Τζον και Τιμ Ράις στο soundtrack της, ξεπέρασαν τα 968 εκατομμύρια δολάρια.

Η πρεμιέρα του ριμέικ έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου του 2019.

Με πληροφορίες από τον Guardian 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ