Τον περασμένο Μάρτιο στο Παρίσι, η Μόνικα Μπελούτσι είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο -και νεότερο ηλικιακά σύντροφό της- , αλλά σήμερα ανακοίνωσε πως το ζευγάρι χώρισε.

 

Η Ιταλίδα ηθοποιός χώρισε με τον  Νικολά Λεφέβρ, τον γοητευτικό εικαστικό με τα μακριά μαλλιά,  μετά από λίγους μήνες σχέσης και ενώ όλος ο Τύπος μιλούσε για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

 

 

Η ίδια η Μόνικα Μπελούτσι, φέρεται σύμφωνα με το Paris Match να αποκάλυψε πως πλέον δεν είναι μαζί με τον Λεφέβρ. Η σταρ μίλησε σχετικά για τον χωρισμό, στην Ιταλική εφημερίδα F.

 

Η Μόνικα Μπελούτσι ανακοίνωσε πως χώρισε από τον Νικολά Λεφέβρ

 

Η Μόνικα Μπελούτσι παραδέχτηκε πως δεν είναι πια μαζί με τον Λεφέβρ, ωστόσο, εξήγησε πως διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του και μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον εικαστικό, που ήταν άλλωστε και ο πρώτος σύντροφός της μετά το διαζύγιο της με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ.

 

«Ο έρωτας έδωσε τη θέση του σε μια μεγάλη φιλία τώρα και ο Νικολά μου έμαθε πολλά πράγματα. Είναι αληθινό καλλιτεχνικό ταλέντο», δήλωσε η Μπελούτσι.

 

Ο Νικολά, 36 ετών φέρεται να είχε ξεκινήσει τη σχέση του με την Μπελούτσι από το 2018, αλλά υπήρξε πολύ διακριτικός και μόλις πριν από λίγους μήνες τη συνόδευσε σε δημόσια εκδήλωση. Ο Λεφέβρ είναι γλύπτης και ιδιοκτήτης μίας γκαλερί στο Παρίσι, αλλά στο παρελθόν έχει κάνει και καριέρα μοντέλου, ενώ έχει και μαι κόρη από τον πρώτο του γάμο