Η «μικρή Έμα» από τα Φιλαράκια απάντησε στο διάσημο αστείο του Τσάντλερ για το έτος 2020

Η «μικρή Έμα» από τα Φιλαράκια απάντησε στο διάσημο αστείο του Τσάντλερ για το έτος 2020 Facebook Twitter
0

Οι φανατικοί των Friends δεν θα μπορούσαν να μην θυμηθούν φέτος μια από τις πιο γνωστές ατάκες της σειράς- το αστείο του Τσάντλερ για το 2020 στο παιδικό πάρτι της Έμα.

Στο επεισόδιο «The One with the Cake», τα Φιλαράκια μαζεύονται για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της Έμα. Οι Ρος και Ρέιτσελ αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι για την κόρη τους, που καταλήγει να κοιμάται την περισσότερη ώρα, προκαλώντας εκνευρισμό στους υπόλοιπους καλεσμένους.

Περισσότερο ενοχλημένοι από όλους είναι όμως οι Τσάντλερ και Μόνικα που λόγω του πάρτι, δεν κατάφεραν να πάνε το ρομαντικό ταξίδι που είχαν σχεδιάζει. Ο Ρος τούς ζητάει να τραβήξουν ένα βίντεο, για να το δει η Έμα όταν θα γίνει 18 ετών όπου και ακούγεται το διάσημο αστείο για το 2020.

Συγκεκριμένα λένε: «Γεια σου Έμα. Είναι το έτος 2020. Εξακολουθείς να απολαμβάνεις τον υπνάκο σου; Παρεμπιπτόντως είμαστε η θεία Μόνικα και ο θείος Τσάντλερ, μπορεί να μην μας αναγνωρίζεις επειδή δεν έχουμε μιλήσει στους γονείς σου εδώ και 17 χρόνια. Κάποτε ήμασταν παντρεμένοι αλλά μετά χάσαμε ένα σαββατοκύριακο και τα πράγματα στράβωσαν...εξαιτίας σου!». 

 

Το «έτος 2020» της ατάκας έφτασε όμως, η μικρή Έμα όπως ήταν φυσικό μεγάλωσε και η ηθοποιός που την ενσάρκωνε αποφάσισε να απαντήσει στο αστείο του Τσάντλερ.

Η Νοέλ Σέλντον, που υποδυόταν την Έμα από το 2003 μέχρι το 2004 μαζί με την δίδυμη αδερφή της, Κάλι, έκανε στο Instagram μια ανάρτηση που ενθουσίασε τους φανς της σειράς, στην οποία φαίνεται να κρατά μια κούπα καφέ, έχοντας υποτίθεται πίσω της τον διάσημο καναπέ του Central Perk.

«Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο υπνάκο όλων των εποχών, ευτυχισμένο το 2020!!. Ελπίζω όλοι να έχετε μια υπέροχη χρονιά με φίλους, οικογένεια και γέλιο!!», έγραψε στο μήνυμά της, με την δίδυμη αδερφή της να σχολιάζει: «Επιτέλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just woke up from the best nap of all time, happy 2020!! (ft. my poorly done photoshop) Hope everyone has an excellent year full of family, friends, and laughter!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) στις


Πριν από μερικούς μήνες, η Κάλι είχε επίσης μοιραστεί αναμνήσεις της από τα γυρίσματα, δημοσιεύοντας στον δικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πλατό, όπου ποζάρει με τις Κόρτνεϊ Κοξ, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου.

Μετά την εμφάνισή τους στα Φιλαράκια, οι δυο αδερφές συνέχισαν την υποκριτική, και πρόσφατα έπαιξαν στο Us του Jordan Peele, ενώ έχουν επίσης εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Life και τις ταινίες μικρού μήκους Winner, Agorable, Maxwell και Rougarou.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The one where it all began.... #friends25 ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cali (@cali.sheldon) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM