Η «μικρή Έμα» από τα Φιλαράκια απάντησε στο διάσημο αστείο του Τσάντλερ για το έτος 2020

Η «μικρή Έμα» από τα Φιλαράκια απάντησε στο διάσημο αστείο του Τσάντλερ για το έτος 2020 Facebook Twitter
0

Οι φανατικοί των Friends δεν θα μπορούσαν να μην θυμηθούν φέτος μια από τις πιο γνωστές ατάκες της σειράς- το αστείο του Τσάντλερ για το 2020 στο παιδικό πάρτι της Έμα.

Στο επεισόδιο «The One with the Cake», τα Φιλαράκια μαζεύονται για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της Έμα. Οι Ρος και Ρέιτσελ αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι για την κόρη τους, που καταλήγει να κοιμάται την περισσότερη ώρα, προκαλώντας εκνευρισμό στους υπόλοιπους καλεσμένους.

Περισσότερο ενοχλημένοι από όλους είναι όμως οι Τσάντλερ και Μόνικα που λόγω του πάρτι, δεν κατάφεραν να πάνε το ρομαντικό ταξίδι που είχαν σχεδιάζει. Ο Ρος τούς ζητάει να τραβήξουν ένα βίντεο, για να το δει η Έμα όταν θα γίνει 18 ετών όπου και ακούγεται το διάσημο αστείο για το 2020.

Συγκεκριμένα λένε: «Γεια σου Έμα. Είναι το έτος 2020. Εξακολουθείς να απολαμβάνεις τον υπνάκο σου; Παρεμπιπτόντως είμαστε η θεία Μόνικα και ο θείος Τσάντλερ, μπορεί να μην μας αναγνωρίζεις επειδή δεν έχουμε μιλήσει στους γονείς σου εδώ και 17 χρόνια. Κάποτε ήμασταν παντρεμένοι αλλά μετά χάσαμε ένα σαββατοκύριακο και τα πράγματα στράβωσαν...εξαιτίας σου!». 

 

Το «έτος 2020» της ατάκας έφτασε όμως, η μικρή Έμα όπως ήταν φυσικό μεγάλωσε και η ηθοποιός που την ενσάρκωνε αποφάσισε να απαντήσει στο αστείο του Τσάντλερ.

Η Νοέλ Σέλντον, που υποδυόταν την Έμα από το 2003 μέχρι το 2004 μαζί με την δίδυμη αδερφή της, Κάλι, έκανε στο Instagram μια ανάρτηση που ενθουσίασε τους φανς της σειράς, στην οποία φαίνεται να κρατά μια κούπα καφέ, έχοντας υποτίθεται πίσω της τον διάσημο καναπέ του Central Perk.

«Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο υπνάκο όλων των εποχών, ευτυχισμένο το 2020!!. Ελπίζω όλοι να έχετε μια υπέροχη χρονιά με φίλους, οικογένεια και γέλιο!!», έγραψε στο μήνυμά της, με την δίδυμη αδερφή της να σχολιάζει: «Επιτέλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just woke up from the best nap of all time, happy 2020!! (ft. my poorly done photoshop) Hope everyone has an excellent year full of family, friends, and laughter!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) στις


Πριν από μερικούς μήνες, η Κάλι είχε επίσης μοιραστεί αναμνήσεις της από τα γυρίσματα, δημοσιεύοντας στον δικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πλατό, όπου ποζάρει με τις Κόρτνεϊ Κοξ, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου.

Μετά την εμφάνισή τους στα Φιλαράκια, οι δυο αδερφές συνέχισαν την υποκριτική, και πρόσφατα έπαιξαν στο Us του Jordan Peele, ενώ έχουν επίσης εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Life και τις ταινίες μικρού μήκους Winner, Agorable, Maxwell και Rougarou.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The one where it all began.... #friends25 ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cali (@cali.sheldon) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζήτω οι λεσβίες! Το cult περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Πολιτισμός / Ζήτω οι λεσβίες! Το καλτ περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Το KUTT, το καλτ λεσβιακό zine που κυκλοφόρησε μόνο τρία τεύχη στις αρχές των 00s, επανεκδίδεται τώρα από την IDEA σε έναν τόμο. Στις σελίδες του εμφανίστηκαν η Chloë Sevigny, η Eileen Myles και η Peaches, με φωτογραφίες των Ryan McGinley, Collier Schorr και Viviane Sassen
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Πολιτισμός / «Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Η φωτογράφος Ezekiel συγκεντρώνει φίλους, συνεργάτες και δημιουργούς της βρετανικής trans σκηνής σε μια σειρά πορτρέτων που δεν ζητούν απλώς να τους δούμε. Μιλούν για σώμα, κοινότητα, στιλ, μουσική, μετάβαση και την ανάγκη η ορατότητα να σημαίνει και φροντίδα.
THE LIFO TEAM
Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα του νέου queer έπους των Los Javis

Πολιτισμός / Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Στις Κάννες, η Πενέλοπε Κρουζ αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για πιθανό ανεύρυσμα στον εγκέφαλο λίγο πριν γυρίσει τις μουσικές σκηνές της στο «La Bola Negra», την ταινία των Los Javis που απέσπασε ένα από τα πιο θερμά χειροκροτήματα του φεστιβάλ.
THE LIFO TEAM
Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Πολιτισμός / Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Dernsie» που παρουσιάστηκε στις Κάννες, ο Bruce Dern θυμήθηκε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του «Once Upon a Time… in Hollywood», όταν ο Brad Pitt σταμάτησε την κάμερα μετά από έναν αυτοσχεδιασμό και ο Quentin Tarantino αντέδρασε έντονα.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε στα 100: η ψυχική υγεία πίσω από τον μύθο

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα: στα 100 της, φωτίζεται η ψυχική της κληρονομιά

Εκατό χρόνια μετά τη γέννησή της, η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα. Ένα νέο πρόγραμμα στο Mount Sinai φωτίζει τη σχέση της με την ψυχική υγεία, το τραύμα και την ανάγκη φροντίδας πίσω από τη λάμψη του μύθου της.
THE LIFO TEAM
«Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Πολιτισμός / «Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Η Γιανγκ Σουάνγκ-ζι, που μόλις κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Booker με το «Taiwan Travelogue», μιλά για την απειλή του Πεκίνου, την ταϊβανέζικη ταυτότητα, την queer επιθυμία και τη λογοτεχνία που δεν μπορεί να μείνει μακριά από την πολιτική
THE LIFO TEAM
Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Πολιτισμός / Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Με αφορμή το «Moss and Freud», όπου υποδύεται τον Λούσιαν Φρόιντ, ο 87χρονος Ντέρεκ Τζάκομπι μιλά για το AIDS, τα γηρατειά, τον σύζυγό του Ρίτσαρντ Κλίφορντ και τον Ντάνιελ Κρεγκ.
THE LIFO TEAM
Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» άνδρες στη νέα της ταινία

Πολιτισμός / Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» τους άνδρες στη νέα της ταινία

Στο «Ladies First», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix, η Ρόζαμουντ Πάικ ζει σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες έχουν την εξουσία και οι άνδρες υφίστανται τα στερεότυπα. Η ίδια δηλώνει ότι το διασκέδασε και αγκαλιάζει τον τίτλο της «lesbian icon».
THE LIFO TEAM
Πέθανε άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Πολιτισμός / Πέθανε ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Συγκρίνοντας εικόνες ονλάιν, από το σπίτι του σε ένα νησάκι της Δανίας, αποκάλυψε ότι ένας επιμελητής του Μουσείου είχε κλέψει και μεταπωλήσει πάνω από 1.000 θησαυρούς του, κυρίως Ελληνικούς και Ρωμαϊκούς.
THE LIFO TEAM
Η Lupita Nyong’o για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Πολιτισμός / Η Λουπίτα Νιόνγκο για την «Οδύσσεια» του Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που υποδύεται την Ωραία Ελένη και την Κλυταιμνήστρα στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, απάντησε στην ακροδεξιά κριτική για το casting της, λέγοντας ότι δεν σκοπεύει να σπαταλήσει τον χρόνο της απαντώντας.
THE LIFO TEAM