Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης

Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης Facebook Twitter
0

Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης, πέντε μήνες μετά το μη αναστρέψιμο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν βρέθηκε τον Ιανουάριο αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στην Τζόρτζια κι έκτοτε βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Οι αρχικές ιατρικές εξετάσεις έδειχναν ότι η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και ότι θα κατέληγε. Ο πατέρας της ωστόσο δήλωσε τον Απρίλιο ότι "το μωρό του έχει ξυπνήσει".

Η οικογένεια Χιούστον εξέδωσε χθες ανακοίνωση όπου αναφέρει: "Η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα συνεχείζει να χειροτερεύει. Έχει μεταφερθεί στη φροντίδα ειδικού ξενώνα. Πλέον βρίσκεται στα χέρια του Θεού". 

Οι αναφορές για την κατάσταση της υγείας της 22χρονης που προέρχονται από τις δύο πλευρές της οικογένειάς της έχουν υπάρξει αντικρουόμενες ως σήμερα. Οι δικηγόροι της οικογένειας Μπράουν αναιρούν τις ανακοινώσεις της οικογένειας Χιούστον, καθώς δεν έχουν λάβει άδεια να επισκέπτονται την Μπόμπι.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Reuters, ο σύντροφός της, Νικ Γκόρντον, που ήταν ο άνθρωπος που τη βρήκε αναίσθητη στην μπανιέρα, αντιμετωπίζει μήνυση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, με την κατηγορία ότι της προκάλεσε επικίνδυνους τραυματισμούς, καθώς και για υπεξαίρεση χρημάτων από τον τραπεζικό της λογιαριασμό όσο καιρό βρίσκεται σε κώμα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ