ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

Η Κέιτ Μος ιδρύει δικό της πρακτορείο ταλέντων που "θα δημιουργήσει αστέρες"

Η Κέιτ Μος ιδρύει δικό της πρακτορείο ταλέντων που "θα δημιουργήσει αστέρες" Facebook Twitter
0

Έχοντας περπατήσει στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου και με δεκάδες εξώφυλλα στα γνωστότερα περιοδικά του πλανήτη, η Κέιτ Μoς  ετοιμάζεται για μια νέα καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων. Το supermodel ανακοίνωσε πως σκοπεύει να ιδρύσει το δικό της πρακτορείο ταλέντων με την φιλοδοξία να «δημιουργήσει αστέρες».

«Δεν θέλω μόνο όμορφους ανθρώπους, θέλω ανθρώπους που επιθυμούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν κωμωδία. Θέλω να αναδείξω αστέρες» δήλωσε η Μος σε συνέντευξή της στο Business of Fashion.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται λίγους μήνες αφού η Μος αποχώρησε από το Storm Models, το πρακτορείο μοντέλων που την ανακάλυψε σε ηλικία μόλις 14 ετών στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης. «Έπρεπε να φύγω, έδειξαν μεγάλη κατανόηση. Ένιωθα ότι είχα ανάγκη να κάνω κάτι που θα με πήγαινε πέρα από το να είμαι μοντέλο» σημείωσε το μοντέλο.

Η Κέιτ Μος ιδρύει δικό της πρακτορείο ταλέντων που "θα δημιουργήσει αστέρες" Facebook Twitter

Το «Πρακτορείο Κέιτ Μος» έχει ήδη μια παρουσία στο Διαδίκτυο με δικό του ιστότοπο και λογαριασμό στο Instagram. Λειτουργεί με μια μικρή ομάδα συνεργατών, όπως η agent της Κέιτ Μος, Λούσι Μπάξτερ. «Είναι ένα όνειρο!» επιβεβαίωσε η Κέιτ Μος διαβεβαιώνοντας ότι ήθελε να «επικεντρωθεί κυρίως στην διαχείριση της καριέρας νέων, παρά στο να διευθύνει ένα πρακτορείο μοντέλων».

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η 42χρονη Κέιτ Μος ήταν το 2016 το 13ο κατά σειρά μοντέλο με τις μεγαλύτερες απολαβές παγκοσμίως, με εισοδήματα που υπολογίζονται σε 4,4 εκατομμύρια ευρώ.

 

Business Of Fashion - Special Edition, October 2016 'Kate Moss Inc' Photography #nikolaivonbismarck Make up @kirstenpiggott Hair @jamesbrownhair #BOF #KateMoss #KateMossAgency

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης KMA (@katemossagency) στις

Πολιτισμός
0

ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Ρεπορτάζ / Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Σχολιάζουν στη LIFO για τη λήξη των καταλήψεων οι Γιάννης Μόσχος, Βασίλης Πουλαντζάς, Γιώργος Κουτλής, Δημήτρης Καραντζάς, Νίκος Καραθάνος, Νίκος Χατζόπουλος - Την επόμενη εβδομάδα το πρώτο showcase του Εθνικού
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ