«Η Κέιτ Μίντλετον είχε στρατηγική με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ - Όσα έκανε να τον κερδίσει»

«Η Κέιτ Μίντλετον είχε στρατηγική με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ - Όσα έκανε να τον κερδίσει» Facebook Twitter
0

Το ειδύλλιο των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν εντελώς τυχαίο. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον βασιλικό ιστορικό Ρόμπερτ Λέισι, η Κέιτ είχε στρατηγική στο κυνήγι του συζύγου της.

Στο νέο του βιβλίο «Battle of Brothers: William and Harry—The Inside Story of a Family in Tumult» περιγράφει με λεπτομέρειες όσα έκανε η Κέιτ σε ηλικία 19 ετών για να βεβαιωθεί πως θα γίνει μελλοντική σύζυγος του Ουίλιαμ. 

«Η Κέιτ είχε μεγάλη στρατηγική», λέει ο Ρόμπερτ στο περιοδικό Elle. «Άφησε τη θέση της σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Βρετανία, εκείνο του Εδιμβούργου, και επέλεξε ένα άλλο [σ.σ. το St. Andrews] που προφανώς δεν είχε τα ίδια ακαδημαϊκά στάνταρ. Βρισκόταν ήδη στο Εδιμβούργο για να τακτοποιήσει το διαμέρισμά της ωστόσο άλλαξε πανεπιστήμια και τα μαθήματά της σε Ιστορία της Τέχνης επειδή αυτό έκανε ο Ουίλιαμ. Καθυστέρησε την δική της εκπαίδευση, παίρνοντας ακόμη και το ρίσκο να μην μπει στο St. Andrews». 

Η συνάντησή τους επίσης δεν ήταν καθόλου τυχαία, υποστηρίζει ο ίδιος στο βιβλίο του, σημειώνοντας ωστόσο πως η Κέιτ δεν ήταν η μοναδική γυναίκα που «συναγωνιζόταν» για την προσοχή του Ουίλιαμ. 

Όταν ανακοινώθηκε πως ο νεαρός πρίγκιπας θα φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας, οι αιτήσεις εκεί αυξήθηκαν κατά 44%. Η Κέιτ με τον Ουίλιαμ γνωρίστηκαν στο πρώτο εξάμηνο, αλλά η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε όταν μετά από καιρό εκείνος την είδε σε μια επίδειξη μόδας με ένα ημιδιαφανές φόρεμα, το 2002.

«Είναι εκεί, έτοιμη να περπατήσει στην πασαρέλα της επίδειξης και σκίζει ένα ακόμη στρώμα υφάσματος. Εδώ έχουμε μια γυναίκα με μεγάλη στρατηγική που γνωρίζει τι θέλει και το πήρε», καταλήγει ο Ρόμπερτ Λέισι.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

Πολιτισμός / Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

«Το να το κάνω αυτό με τους No Doubt μοιάζει σαν να επιστρέφω στο παρελθόν για να ξαναζήσω την ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι εντελώς καινούργιο με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.», δήλωσε η Gwen Stefani
LIFO NEWSROOM
Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Συνέχεια, ανανέωση και συνέργειες με φορείς και παραγωγούς

Πολιτισμός / Το Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά την ανακαίνιση

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνονται αφιερώματα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι αλλά και παραστάσεις όπερας, μπαλέτου και τζαζ.
LIFO NEWSROOM
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM