Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για θέματα ψυχικής υγείας

Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για θέματα ψυχικής υγείας Facebook Twitter
0

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται, μεταξύ άλλων, τον τελευταίο καιρό και με την νέα εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον. Αν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναφέρθηκε στην τρίτο παιδί που περιμένουν αλλά και το ότι η σύζυγός του αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα με τη νέα εγκυμοσύνη, η Κέιτ δεν έχει μιλήσει προς το παρόν καθόλου γι' αυτό.

Η «σιωπή» της Κέιτ είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, όπως σχολιάζεται κατά καιρούς στον Τύπο, οπότε όταν αποφασίζει να μιλήσει δημοσίως για κάποιο ζήτημα, γίνεται σχεδόν αμέσως είδηση. Όπως συνέβη και τώρα, καθώς η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε σε ένα βίντεο για να μιλήσει για θέματα ψυχικής υγείας.

Στο βίντεο, που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα αλλά γυρίστηκε τον Ιανουάριο, η Κέιτ Μίντλετον παρουσίασε επίσης μια νέα σειρά animation που σχεδίασε το Anna Freud National Centre for Children and Families κι έχει στόχο να διδάξει στα παιδιά να είναι περισσότερο ανοικτά με τα συναισθήματά τους. 

«Η ψυχική υγεία είναι το πώς νιώθουμε και σκεφτόμαστε. Πράγματα που δεν είναι ορατά, αλλά μας επηρεάζουν καθημερινά και είναι δύσκολο να μιλήσουμε γι' αυτά», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Πολιτισμός / Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Ο ρηξικέλευθος γερμανικός θίασος Novoflot με έδρα το Βερολίνο επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία μέρη από την ευρηματική, τριετή τριλογία του με τίτλο Η όπερα #1–#3. Απόψε η δεύτερη παράσταση.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ