Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Κέβιν Σπέισι: «Σκοτώστε τους με καλοσύνη»

Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Κέβιν Σπέισι: «Σκοτώστε τους με καλοσύνη» Facebook Twitter
0

Με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο Instagram ο Κέβιν Σπέισι ευχήθηκε «Χαρούμενα Χριστούγεννα» στους ακολούθους τους καλώντας τους να κάνουν το απροσδόκητο και να σκοτώνουν με ευγνωμοσύνη. 

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Κέβιν Σπέισι στο Instagram, ο ηθοποιός φαίνεται να σκαλίζει τη φωτιά σε ένα τζάκι. «Δεν πιστεύατε πως θα έχανα την ευκαιρία για να σας ευχηθώ 'Χαρούμενα Χριστούγεννα', έτσι;», αναφέρει ο Σπέισι κοιτώντας την κάμερα προσθέτοντας πως το 2019 ήταν μία καλή χρονιά και ότι είναι χαρούμενος «που έχει πίσω την υγεία του». Στο μήνυμά του ο Σπέισι, που η χροιά της φωνής του θυμίζει αρκετά αυτή που έπαιρνε όταν υποδυόταν τον Φρανκ Άντεργουντ, υποστηρίζει ότι έκανε κάποιες αλλαγές στη ζωή του και καλεί το κοινό του να τον ακολουθήσει σε αυτές. To 2020, λέει, πως θα ήθελε «περισσότερο καλό» για τον κόσμο. «Μιλάω πολύ σοβαρά. Και δεν είναι τόσο δύσκολο, πιστέψτε με». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

KTWK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Spacey (@kevinspacey) στις


«Την επόμενη φορά που κάποιος θα κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να ανταποδώσετε την επίθεση. Αλλά μπορείτε να συγκρατήσετε την οργή σας και να κάνετε το απροσδόκητο» λέει, ενώ η κάμερα ζουμάρει στο πρόσωπό του. «Να τον σκοτώσετε με καλοσύνη», συνεχίζει και ενώ το πλάνο δείχνει τα κούτσουρα να ανακατεύονται στο τζάκι υπό τους ήχους μουσικής ταινίας τρόμου. 

Ένα αντίστοιχο βίντεο είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός και πέρυσι, πάλι παραμονή Χριστουγέννων.  

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ