Η Γκουίνεθ Πάλτροου χαρίζει για φιλανθρωπικό σκοπό φόρεμα των Όσκαρ, που δεν της άρεσε

Η Γκουίνεθ Πάλτροου χαρίζει για φιλανθρωπικό σκοπό φόρεμα των Όσκαρ, που δεν της άρεσε Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να βγάλει στο «σφυρί», για φιλανθρωπικό σκοπό, ένα φόρεμα με το οποίο πήγε σε απονομή των Όσκαρ, αλλά δεν της άρεσε.

Η ηθοποιός δώρισε στο All in Challenge το φόρεμα που είχε βάλει τη βραδιά των Όσκαρ των 2000. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, στην οποία συμμετέχουν πολλοί σταρ, συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή τροφίμων σε οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Σε ανάρτηση στο Instagram η Γκουίνεθ Πάλτροου αναφέρει πως το φόρεμα αυτό- δημιουργία του Calvin Klein- έχει συναισθηματική αξία για την ίδια. Όμως, στο παρελθόν το έχει συμπεριλάβει στις χειρότερες εμφανίσεις που έχει κάνει στα Όσκαρ.

Το 2013, σε άρθρο της, η ηθοποιός είχε αναφερθεί στις καλύτερες και τις χειρότερες στιλιστικές επιλογές της στο κόκκινο χαλί. Το συγκεκριμένο φόρεμα το είχε περιγράψει ως «ΟΚ, αλλά όχι υλικό για Όσκαρ», ενώ είχε σημειώσει ότι «το διάλεξα γιατί ήθελα να εξαφανιστώ εκείνη τη χρονιά».

Τώρα πάντως, στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, «διαφήμισε» το φόρεμα λέγοντας πως είναι αυτό που φόρεσε στα Όσκαρ μία χρονιά μετά την βράβευσή της για τον ρόλο της στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ». Σημείωσε ακόμη πως το στιλ του φορέματος είναι από τα τέλη της δεκαετίας του '90, που έχει επιστρέψει στη μόδα.


Μέχρι τώρα, στη διαδικτυακή δημοπρασία, η τιμή του φορέματος έχει ανέβει στα 6.250 δολάρια, ενώ ο άνθρωπος που θα το αποκτήσει θα το παραλάβει από την ίδια την Γκουίνεθ Πάλτροου. Στο All in Challenge μετέχουν αρκετοί διάσημοι, είτε δωρίζοντας αντικείμενά τους για να δημοπρατηθούν, είτε ως «έπαθλα», αφού μεταξύ άλλων κάποιος μπορεί να εξασφαλίσει ένα παιχνίδι γκολφ με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τον Μπιλ Μάρεϊ ή να πάει σε αγώνα φούτμπολ με τον Μάθιου ΜακΚόναχι.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM