Η επική απάντηση του «Εξολοθρευτή» Σβαρτσενέγκερ στον Τραμπ

Η επική απάντηση του «Εξολοθρευτή» Σβαρτσενέγκερ στον Τραμπ Facebook Twitter
2

Τρεις κυβερνήτες των Δημοκρατικών έχουν ήδη δηλώσει πως δεν θα επιτρέψουν στις ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη δέσμευση για μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου, παρά την απόφαση του προέδρου Τραμπ να αποχωρήσει από ένα διεθνές σύμφωνο.


"Αυτή είναι μια τρελή κίνηση από αυτόν τον πρόεδρο", δήλωσε ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Jerry Brown, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως "αποκλίνουσα συμπεριφορά".


Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη ενώθηκαν επίσης με την Καλιφόρνια και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αλλάξουν πορεία.

Ο Αrnold Schwarzenegger, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας αντέδρασε στην απόφαση του Τραμπ με ένα βίντεο το οποίο αναφέρει μετάξύ άλλων: Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να καταστρέψει την πρόοδό μας, ένας άνθρωπος δεν μπορεί να σταματήσει την ενεργειακή μας επανάσταση και ένας άνθρωπος δεν μπορεί να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο - μόνο εγώ μπορώ να το κάνω αυτό", δήλωσε ο «T-800».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οι εντυπωσιακές αυτές εκκλησιές, που θεωρούνται το όγδοο θαύμα του κόσμου, έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO
THE LIFO TEAM
Χάρις Αλεξίου – Όλια Λαζαρίδου στο θέατρο Πειραιά

Πολιτισμός / Χάρις Αλεξίου και Όλια Λαζαρίδου μαζί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσιάζει το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου», σε μια θεατροποιημένη σκηνική παρουσίαση.
THE LIFO TEAM
World Weather Network: Μια νέα παγκόσμια πολιτιστική πλατφόρμα, για την επείγουσα κατάσταση της κλιματικής αλλαγής

Πολιτισμός / World Weather Network: Μια νέα παγκόσμια πολιτιστική πλατφόρμα για την κλιματική αλλαγή

Δημιουργείται μια νέα παγκόσμια πλατφόρμα, που εκφράζει φωνές και απόψεις σχετικά με την επείγουσα κατάσταση της κλιματικής αλλαγής και καλεί τη διεθνή κοινότητα να δει, να ακούσει, να μάθει και να δράσει.
THE LIFO TEAM
Κινηματογραφικός Καμπανέλλης: Αφιέρωμα στο κινηματογραφικό έργο του συγγραφέα με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του.

Πολιτισμός / Κινηματογραφικός Καμπανέλλης: Ένα αφιέρωμα της Ταινιοθήκης με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του

Ένα αφιέρωμα στο κινηματογραφικό έργο του πολυσχιδούς Έλληνα δημιουργού, θεατρικού συγγραφέα, στιχουργού, σεναριογράφου, δημοσιογράφου και ακαδημαϊκού Ιάκωβου Καμπανέλλη στην ταράτσα της Ταινιοθήκης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Για να γίνεις πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να έχεις γεννηθεί Αμερικανός υπήκοος. Ο Άρνι γεννήθηκε Αυστριακός. Αλλιώς θα ήταν ήδη πρόεδρος. (Όπως και ο Γερμανός Κίσινγκερ) Η θητεία του στην Καλιφόρνια υπήρξε άκρως επιτυχημένη. Άλλωστε με αυτόν τον παλιάτσο, και ο Πόρκι Πιγκ να ήταν πρόεδρος, καλύτερα θα τα κατάφερνε.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ