Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair

Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair Facebook Twitter
0
Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair Facebook Twitter

Η έγκυος Serena Williams φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair δια χειρός Annie Leibovitz, μόνη της αλλά και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Alexis Ohanian. Η φωτογράφιση συνοδεύεται κι από μια μεγάλη συνέντευξη όπου η διάσημη τενίστρια αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για την σχέση της με τον συνιδρυτή του Reddit, πώς γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν, πότε έμαθε ότι είναι έγκυος, πώς νιώθει που θα γίνει μητέρα και ποια είναι τα σχέδια για το μέλλον. 

Όπως εξηγεί η 35χρονη Serena, ανακάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι έγκυος ενώ βρισκόταν σε μια φωτογράφιση για εσώρουχα και για να βεβαιωθεί έκανε 6 τεστ εγκυμοσύνης- τα οποία αργότερα έβαλε μέσα σε μια χαρτοσακούλα και την έδωσε στον Alexis, ανακοινώνοντας παράλληλα και το νέο. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως όλο αυτό συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα την παραμονή του Australian Open, το οποίο και κέρδισε τελικά χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ, παρόλο που ήταν ήδη έγκυος. 

«Ω Θεέ μου- δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Έχω να παίξω ένα τουρνουά. Πώς θα παίξω στο Australian Open; Είχα σκοπό να κερδίσω το Wimbledon φέτος», θυμάται η ίδια τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν έμαθε πως είναι έγκυος. Ωστόσο, όπως προσθέτει το ήξερε πως πολύ σύντομα ο Ohanian θα της έκανε πρόταση γάμου. «Σκέφτηκα, "Σερένα, είσαι 35, είσαι έτοιμη. Είναι αυτό που θέλεις», συνεχίζει στην συνέντευξή της. 

Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair Facebook Twitter
Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair Facebook Twitter

Σχετικά με το πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της, λέει πως ήταν σε ένα ξενοδοχείο στην Ρώμη και πως αρχικά εκείνη με την παρέα της ήθελαν να τον διώξουν γιατί παρόλο που το εστιατόρια ήταν σχεδόν άδειο, ο Alexis είχε επιλέξει να καθίσει σε ένα τραπέζι πολύ κοντά της. Τότε για πλάκα κάποιος από την παρέα της Serena άρχισε να του λέει πως έχει έναν αρουραίο στο τραπέζι τους σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να αλλάξει θέση και να πάρουν την δική του. «Προσπαθούσαμε να τον κάνουμε να φύγει. Αυτός αρνιόταν ευγενικά και μας κοιτούσε. Και συνεχώς ρωτούσε: "Όντως έχει αρουραίο εκεί;". Οπότε του είπαμε κι εμείς ότι θέλουμε απλώς να αλλάξει τραπέζι γιατί το χρειαζόμαστε. Κι αυτός είπε, "Είμαι από το Μπρούκλιν, βλέπω αρουραίους όλη την ώρα, δεν τους φοβάμαι"», αφηγείται η διάσημη τενίστρια. Το παράδοξο είναι πως σε εκείνη την πρώτη συνάντηση ο Alexis Ohanian δεν ήταν καν σίγουρος ότι η γυναίκα που του έλεγε για αρουραίους ήταν η Serena Williams, κάτι που διαπίστωσε όταν αργότερα βρέθηκαν στην ίδια παρέα. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα από το πρώτο ραντεβού, που σύμφωνα με την ίδια, ήταν στο Παρίσι και κράτησε περισσότερες από 6 ώρες. 

Τέλος, όσον αφορά το ότι τον Σεπτέμβριο θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, λέει πως σίγουρα έχει τους φόβους κάθε άλλης γυναίκας στη θέση της αλλά πως δεν έχει κάνει ιδιαιτέρως μεγάλη προετοιμασία. «Δεν ξέρω τι να κάνω με το μωρό. Δεν έχω τίποτα... Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα για το παιδικό δωμάτιο», σχολιάζει. 

Η Serena Williams είναι στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης από το 2009 στις γυναίκες και έχει κατακτήσει συνολικά 39 τίτλους Γκραν Σλαμ, 23 στο απλό, 14 στο διπλό μαζί με την αδερφή της, 2 στο διπλό μικτό και 4 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair Facebook Twitter
Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair Facebook Twitter
Η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς γυμνή για το εξώφυλλο του Vanity Fair Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM