ΦΩΤΙΕΣ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μεγαλοπρεπή είσοδο για να γνωρίσει τον νεογέννητο δισέγγονό της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μεγαλοπρεπή είσοδο για να γνωρίσει τον νεογέννητο δισέγγονό της Facebook Twitter
3

Κι ενώ το Παλάτι του Κένσιγκτον ετοιμάζεται να γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ, η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν τόσο ανυπόμονη να συναντήσει το έκτο δισέγγονό της, τον πρίγκιπας Λούι, που πέταξε το απόγευμα της Τρίτης με ελικόπτερο μέχρι εκεί από το Κάστρο του Ουίνδσορ. 

Η Βασίλισσα, που είναι γνωστή για την προτίμησή της σε απλά δώρα, πήγε να δει τον νεογέννητο γιο του εγγονού της Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, τα οποία φέρεται να μάζεψε μόνη της, ενώ σύμφωνα με πηγές, «ανυπομονούσε πάρα πολύ» να συναντήσει τον νέο μικρό πρίγκιπα. 

 

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν σκοπό να πάνε μέσα στο σαββατοκύριακο τον οκτώ ημερών γιο τους στο Κάστρο του Ουίνδσορ ώστε να γνωρίσει από κοντά τον πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά τελικά τα σχέδια άλλαξαν καθώς ο ίδιο αναρρώνει μετά την εγχείριση στον γοφό, στην οποία υποβλήθηκε, και δεν είναι σε θέση να δεχθεί επισκέψεις. 

«Η ιδέα παιχνιδιών και τριών παιδιών ήταν αρκετά φιλόδοξη. Η Βασίλισσα ανυπομονούσε πάρα πολύ να συναντήσει τον τρίτο δισέγγονό της και να δει τον Τζορτζ και η Σάρλοτ, οπότε αφού εκείνοι δεν μπορούσαν να πάνε στο Ουίνδσορ, πήγε αυτή στο Κένσιγκτον», ανέφερε πηγή της βασιλικής οικογένειας. 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μεγαλοπρεπή είσοδο για να γνωρίσει τον νεογέννητο δισέγγονό της Facebook Twitter

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά και την γέννηση του τρίτου παιδιού του φέρεται να έχει πάρει το ψευδώνυμο «Daddy Day Care» μέσα στο παλάτι, καθώς κάνει σχεδόν τα πάντα, από το να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο μέχρι να τα κάνει μπάνιο. 

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Πολιτισμός
3

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια