Η αστυνομία του Λος Άντζελες διαψεύδει πως ερευνά τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση

Η αστυνομία του Λος Άντζελες διαψεύδει πως ερευνά τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση Facebook Twitter
1

Πριν από λίγη ώρα, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να ερευνάται από τις αρχές έπειτα από καταγγελία για περιστατικό λεκτικής και σωματικής κακοποίησης απέναντι στα παιδιά του.

«Δεν ερευνούμε τον Μπραντ Πιτ για κανένα περιστατικό κακοποίησης» ανέφερε η αστυνομικός Jenny Houser, για να προσθέσει: «Δεν έχουμε ενημερωθεί για καμία καταγγελία που να εμπίπτει στη δικαιοδοσία μας».

Η ίδια, ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για το αν υπάρχει άλλη υπηρεσία ή Αρχή που να ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως μετέδωσε το Fox News.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, δημοσίευμα του TMZ που αναπαράχθηκε από δεκάδες ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, ανέφερε πως ο αστέρας του Χόλιγουντ ερευνάται για υποτιθέμενο περιστατικό κακοποίησης απέναντι στα παιδιά του, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της οικογένειας Πιτ-Τζολί με ιδιωτικό αεροπλάνο την περασμένη Τετάρτη.

Το ΤΜΖ υποστηρίζει μάλιστα στο δημοσίευμά του πως η «έκρηξη» του 52χρονου ηθοποιού, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, οδήγησε την Αντζελίνα Τζολί στο να καταθέσει αμέσως αίτηση διαζυγίου.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια