Η ποπ σταρ Ariana Grande και ο Pete Davidson αρραβωνιάστηκαν όπως μεταδίδουν πολλά ξένα μίντια τα οποία σημειώνουν πως η εξέλιξη έρχεται γρήγορα καθώς η σχέση τους μετρά μόλις μερικές εβδομάδες.

 

«Είναι απλά δύο άνθρωποι που βρήκαν την αγάπη γρήγορα και είναι ευτυχισμένοι. Δεν είναι κάτι που κρύβουν», λέει στο People μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

 

Η Grande δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις αλλά σε ένα μήνυμά της μετά τα νέα, έγραψε ένα  «Σ 'αγαπώ» στο Τwitter. Ούτε και από την πλευρά του ηθοποιού υπάρχουν ακόμη δηλώσεις; για τα νέα που κάνουν το γύρο του κόσμου.

 

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε
O νεαρός Pete έκανε πριν από λίγες μέρες ένα τατουάζ με ένα σύμβολο που συνδέεται με την τραγουδίστρια

 

Το ζευγάρι - που άρχισε να βγαίνει λίγο μετά το χωρισμό της Grande από τον ράπερ Mac Miller τον Μάιο - χρησιμοποιούσαν συχνά τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να εκφράσουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

 

Και οι δύο είναι 24 ετών και αυτός είναι ο πρώτος τους αρραβώνας.

 

Η Grande έχει πει πολλές φορές πως ο νέος της σύντροφος υπήρξε πολύ υποστηρικτικός απέναντί της και πως την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες.

 

Πρόσφατα σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως μετά τη φονική επίθεση σε συναυλία της στο Μάντσεστερ, αντιμετώπισε μια σοβαρή κρίση.

 

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε

 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια  μίλησε για την διαταραχή μετατραυματικού στρες από την οποία υποφέρει, μετά την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου.

 

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν 23 ενήλικες και παιδιά ενώ τραυματίστηκαν ακόμα 139.

 

Έκτοτε η Γκράντε υποφέρει από μετατραυματική διαταραχή και, όπως δήλωσε στη βρετανική Vogue, φοβάται πως δεν θα είναι ποτέ σε θέση να μιλήσει για το τρομοκρατικό χτύπημα χωρίς να καταρρεύσει με λυγμούς.

 

«Είναι δύσκολο να μιλώ για αυτό, υπέφεραν τόσοι άνθρωποι, οι απώλειες ήταν τεράστιες».