ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε Facebook Twitter
0

Η ποπ σταρ Ariana Grande και ο Pete Davidson αρραβωνιάστηκαν όπως μεταδίδουν πολλά ξένα μίντια τα οποία σημειώνουν πως η εξέλιξη έρχεται γρήγορα καθώς η σχέση τους μετρά μόλις μερικές εβδομάδες.

«Είναι απλά δύο άνθρωποι που βρήκαν την αγάπη γρήγορα και είναι ευτυχισμένοι. Δεν είναι κάτι που κρύβουν», λέει στο People μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Grande δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις αλλά σε ένα μήνυμά της μετά τα νέα, έγραψε ένα  «Σ 'αγαπώ» στο Τwitter. Ούτε και από την πλευρά του ηθοποιού υπάρχουν ακόμη δηλώσεις; για τα νέα που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε Facebook Twitter
O νεαρός Pete έκανε πριν από λίγες μέρες ένα τατουάζ με ένα σύμβολο που συνδέεται με την τραγουδίστρια

Το ζευγάρι - που άρχισε να βγαίνει λίγο μετά το χωρισμό της Grande από τον ράπερ Mac Miller τον Μάιο - χρησιμοποιούσαν συχνά τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να εκφράσουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

Και οι δύο είναι 24 ετών και αυτός είναι ο πρώτος τους αρραβώνας.

Η Grande έχει πει πολλές φορές πως ο νέος της σύντροφος υπήρξε πολύ υποστηρικτικός απέναντί της και πως την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως μετά τη φονική επίθεση σε συναυλία της στο Μάντσεστερ, αντιμετώπισε μια σοβαρή κρίση.

Η Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε Facebook Twitter

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια  μίλησε για την διαταραχή μετατραυματικού στρες από την οποία υποφέρει, μετά την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου.

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν 23 ενήλικες και παιδιά ενώ τραυματίστηκαν ακόμα 139.

Έκτοτε η Γκράντε υποφέρει από μετατραυματική διαταραχή και, όπως δήλωσε στη βρετανική Vogue, φοβάται πως δεν θα είναι ποτέ σε θέση να μιλήσει για το τρομοκρατικό χτύπημα χωρίς να καταρρεύσει με λυγμούς.

«Είναι δύσκολο να μιλώ για αυτό, υπέφεραν τόσοι άνθρωποι, οι απώλειες ήταν τεράστιες».

Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM