Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Πάπα

Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Πάπα Facebook Twitter
Η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε τον Πάπα στο Βατικανό, μετά την προβολή της νέας της ταινίας
2

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε για μερικές μέρες στη Ρώμη, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Αλύγιστος, που προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.

Έπειτα από προβολή της ταινίας της στην Ποντιφική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών στο Βατικανό, ο Πάπας συναντήθηκε με την Τζολί, τον αδερφό της, δύο από τα παιδιά της (πιθανόν τη Σίλο και τη Ζαχάρα) και κάποιον ηθοποιό από το καστ της ταινίας, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Εκπρόσωπος του Βατικανού δήλωσε ότι δεν επρόκειτο για επίσημη συνάντηση, αλλά περισσότερο για έναν σύντομο εγκάρδιο χαιρετισμό κατά τον οποίο ο Πάπας πρόσφερε στη Τζολί ένα ροζάριο, το χαρακτηριστικό σουβενίρ που δίδεται στους επισκέπτες. 

Είναι η δεύτερη επίσκεψη της ηθοποιού, σκηνοθέτιδας και πρέσβειρας της ΟΥΝΕΣΚΟ σε σημαίνοντα ηγέτη μέσα σε λίγους μήνες, μετά τη συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Πάπα Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της Τζολί στη βασίλισσα Ελισάβετ, τον περασμένο Οκτώβριο
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Πολιτισμός / Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την πανώλη του Ιουστινιανού, την αρχαιότερη καταγεγραμμένη πανδημία στον κόσμο, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
THE LIFO TEAM